Att komponera ihop en full outfit kan vara både kul och utmanande. Här är tipsen från världens fashionistas för att sätta kronan på verket med en grym accessoar.

Vogue har sammanställt de starkaste trenderna som synts på besökarna av modeveckorna förra månaden. Här är accessoarerna som är trendiga under våren 2020.

Halvhöga motorcykelstövlar

Kraftiga stövlar är fortsatt på tapeten – och passar perfekt på vårvintergatan. Se till att lästen går en bit upp på vaden för att hänga på den senaste trenden.

Foto: Rex Way/Unsplash

Stora solglasögon

Oavsett väder kan ett par snygga solglasögon höja flärden på en outfit. Möt vårens välkomna solstrålar i ett par stora bågar med glas i spännande nyanser.

Normalstora väskor

Miniväskorna har regerat i modevärlden, men nu verkar den ”normalstora” väskan göra en comeback. I vår är det trendigt att vara praktisk – i alla fall om man ska tro modeveckornas trendmedvetna besökare.

Foto: Larry George II/Unsplash

Halsdukar som statement piece

Alla älskar en grym ”statement piece”, och i vår tycks det bli scarfen som fyller den funktionen. Ibland kan våren bli riktigt kylig, så varför inte investera i en värmande halsduk i ett utmanade mönster? Det kommer vi på redaktionen göra.

Foto: Soroush Karimi/Unsplash