Solglasögon är inte bara till för att skydda ögonen, utan är också en mycket omtyckt och stilfull accessoar. Ett par solglasögon sätter pricken över i:et på din outfit samtidigt som de har en förmåga att binda ihop din stil.

Saint Rochés är varumärket som levererar accessoarer med det lilla extra. Deras stilfulla och exklusiva profil gör att du kommer känna dig på topp när du lämnar hemmet för att möta dagen.

Vad du än har på agendan finns det en modell som passar dig. Saint Rochés grundare Tobias Lindbergs idé var att skapa en kollektion som är klassisk, lyxig och där designen alltid kommer att vara aktuell. Men det är inte bara utseendet som gör Saint Rochés solglasögon till ett bra val – både bågar och glas är tillverkade av högkvalitativa material. En modemässig investering med andra ord.

(Foto: Saint Rochés)

 

Sex utvalda solfavoriter

(Foto: Saint Rochés)

 

COLINE FASHIONISTA SUNGLASSES

(Foto: Saint Rohés)

MARION EXPLORER SUNGLASSES

(Foto: Saint Rochés)

NATHAN PILOT SUNGLASSES

(Foto: Saint Rochés)

 

(Foto: Saint Rochés)

JEAN TRAVELLER SUNGLASSES

(Foto: Saint Rochés)

 

DORIAN EXPLORER SUNGLASSES

(Foto: Saint Rochés)

CHARLES PILOT SUNGLASSES

(Foto: Saint Rochés)

Varumärket erbjuder solglasögon i herr, dam samt unisexmodeller. En sak som är värd att uppmärksamma är att ålder inte är en faktor i deras tänk. Saint Rochés anser att det inte handlar om det när man vill vara snygg, stilig och moderiktig. Och därför riktar de sig inte heller mot någon speciell åldersgrupp, vilket i våra ögon är värt att uppmärksamma. ”It’s about lifestyle, it’s about fashion. It’s about looking good.” Är deras filosofi och vi håller med. Det är bara att gå loss och komplettera accessoar-garderoben med dina favoriter.

Saint Rochés befinner sig just nu i The Lobby på Regeringsgatan 61. Kom förbi och välj ut dina favoriter!