När du har duschat, outfiten är vald och makeupen är lagd finns det några saker du kan lägga till för att få till den ultimata känslan av perfektion – accessoarer och doft.

Solglasögon uppfanns redan 8000 år f.kr. och användes då främst av jägare i syfte att skydda mot reflektioner. De första paren skapades av trä eller benbitar med springor i.

Det var inte förrän på 1900-talet som solglasögon blev en del av det som kallas för mode. Och det var inte heller förrän då man började tillverka glasögon så som vi känner igen dem.

Benbitar och trä i all ära, men det är inte riktigt den stilen modevärlden är ute efter idag.

Accessoaren finns i oändligt många färger, former, stilar och material. Men när garderoben ska kompletteras med ännu ett par, bör välkonstruerat och en tilltalande design vara ledorden.

Saint Rochés är inspirerade av den franska rivierans livsstil. Från lyxjakter, till stränder, till caféer, restauranger, rörelsen på gatorna, och elegansen.

Med tanke på Saint Rochés källa till inspiration känns det inte helt oväntat att solglasögonen avger en känsla av lyxig kvalitet.
Matcha dessa med ett härligt läppstift och du är redo för en dag i sensommarens tecken.

(Foto: Saint Rochés)

Hitta dina favoriter i The Lobby, på Regeringsgatan 61, där Saint Rochés är på plats under hela sommaren.

Bär med dig sommarkänslan vart du än går.

Precis som med solglasögon kan dofter ses som något man kan anpassa efter tillfälle – en till dagen och en annan till kvällen.

Många väljer att ha lättare, blommigare doft under dagen och sedan en tyngre till kvällsaktiviteterna.

Att välja ut en parfym kan vara svårt och ganska tidskrävande. Ett mer tillgängligt sätt att dofta härligt på är att använda ett duschskum eller en kroppskräm med doft som tilltalar.

I The Lobby befinner sig också Rituals. Deras ritual Karma att är att rekommendera om man är ute efter en doft som förmedlar positivitet och sommar.

Serien erbjuder allt i från lyxigt duschskum till solskyddsprodukter, handkräm och doftspray. Alla produkter med den underbara doften av vit lotusblomma.

Duscha med skummet, smörj in dig med kroppskrämen och återfukta ansiktet med solskyddskrämen (20% rabatt här). Avsluta med doftsprayen från serien och du kommer dofta underbart hela dagen.

(Foto: Rituals)

Genom att sätta den där sista pricken över i:et med accessoar och doft har du fulländat din look och känsla. Nu är du redo att möta dagen med en känsla av att du gjort precis allt. Och det för dig själv.

Aktörerna är på plats i The Lobby under hela sommaren. Gå förbi och dofta på Karma-serien (glöm inte att ta del av rabatten) från Rituals och prova ut dina nya solglasögon från Saint Rochés – du kommer inte att bli besviken.

(Foto: Alice Alinari / Unsplash)