”New year, new me” för hela slanten. Vi på redaktionen ger vår 2020-syn på det nya året.

Kombinera nytta med nöje! Det går att se bra, och se bra ut på samma gång. Kanske är du i stort behov av att förnya ditt glasögon- eller linsrecept, men har skjutit upp det gång på gång?

”Det känns som bortkastade pengar – mina nuvarande glasögon fungerar rätt bra!”

Det är hög tid att sluta ljuga för dig själv. Ai Eyewear i MOOD Stockholm är här för dig; gör slag i saken, och gå på en gratis synundersökning! Det går på ett kick, och när du är klar kan du botanisera i butikens utbud av bågar.

Foto: Ai Eyewear.

Ai Eyewear har ett speciellt upplägg där de enbart erbjuder tio olika bågar, i tio olika färger. Det kanske låter snålt, men oroa dig inte – Ai har snott ihop tio grymma designer.

Här finns garanterat en båge för alla – och Ai erbjuder till och med färgade glas om det är solglasögon du är ute efter! Är du osäker får du experthjälp från en av butikens superstylister, och behöver du ytterligare inspiration har Ai ett sprudlande Instagram-konto, där kunder delar med sig av bilder och stiltips.

När du valt din favorit kommer nästa överraskning: släng med ditt andraval, och prenumerera på dina glasögon! Oavsett om du har enkelslipade glasögon, behöver progressiva glas eller bär glasögon utan styrka för en mer sofistikerad stil, kan du välja två par och endast betala en nätt månadskostnad. Glöm dyra utlägg som kraschar månadsbudgeten!

Bindningstiden är 24 månader. Fria synundersökningar ingår i abonnemanget, och om din syn förändras byter Ai glasen kostnadsfritt. Som grädden på moset får du dessutom byta ett av paren efter ett år.

Här finns även linser, som kan köpas direkt eller via abonnemang. Ai erbjuder linser för översynthet och närsynthet, linser som korrigerar astigmatism samt progressiva linser.

Det finns inte längre någon ursäkt för att skjuta upp nästa synundersökning. Boka en tid i dag!