Skidsäsongen är här och för många väntar många långa dagar i pisten. Skidor, pjäxor och stavar är självklart det viktigaste, men solglasögonen får inte glömmas bort. Här är två aktörer som utrustar dig till fullo.

Solglasögon i november? Absolut! I alla fall om du frågar Saint Rochés och EQPE. Gemensamt delar de en förkärlek för snygga solglasögon som fyller en funktion – var du än befinner dig.

En stapelvara att investera i

Solglasögon är en stapelvara som alla bör ha i sin garderob, för att ackompanjera vardagslooken såväl som friluftskläderna. Precis som Saint Rochés senaste kollektion vill förmedla: ”Klassisk elegans för alla tillfällen”.

Trots att solglasögon är starkt förknippat till sommar och sol, är de även en obligatorisk accessoar i och omkring skidbacken. Vad passar väl bättre än ett par runda bågar bland snöklädda alptoppar och strålande sol?

Elegant i backen

Saint Rochés skapar tidlösa, eleganta och mångsidiga solglasögon för den modemedvetne och sportintresserade. Inspirationen är hämtad från franska Rivieran och materialen är valda med omsorg.

Utöver den sin eleganta design skyddar de givetvis mot solens starka strålar – snöblindhet är ju inget man vill råka ut för. Storsäljarna Charles och Sarah passar perfekt för en heldag i pisten såväl som för afterskin.

Foto: Saint Rochés

Skydd för den sportige

Även EQPE erbjuder accessoarer för den medvetne sportfantasten. Det nyligen etablerade sportmärket har solglasögon av det sportigare slaget, som skyddar ögon mot ljus och vind. För maximal känsla satsar vi helst på ett par enkla bågar med kaxigt spegelglas som smälter in bland blå himmel och vita toppar.

Både Saint Rochés och EQPE befinner sig just nu i The Lobby, redo att inspirera dig mot stilfull och praktisk elegans – för alla tillfällen.

Foto: EQPE