Välkomna våren i bländande bågar och låt uteserveringarnas högsäsong ta fart. Vare sig du är på jakt efter ett par diskreta klassiker eller en trendig färgbomb lovar vi att du hittar dina favoriter.

Ett par solglasögon kan tyckas vara en liten accessoar, men de har en stor inverkan på din stil och rent av hela din syn på livet.

Utbudet av solglasögon har fullkomligen exploderat, och numera har var och vart annat märke en egen kollektion. Välsigna ditt ansikte med eleganta men bärbara former som kombinerar uppfriskande detaljer med tidlösa klassiker och udda trender.

Investera i ett par bågar som skyddar dina ögon mot solen samtidigt som de adderar den extra touchen till din look – en praktisk accessoar, med andra ord. Äntra MOOD Stockholm och inom kort promenadavstånd hittar du Ai Eyewear, MOOD Details och Sthlm Blvd som garanterat har det du letar efter.

Ai Eyewear är den moderna tidens optiker som vill göra det enkelt att hitta rätt i den svårnavigerade djungeln av glasögon och solglasögon. Konceptet bygger på tio noggrant utvalda bågar, i tio olika färger och tio glasfärger – så att du får friheten att bygga dina drömbågar.

Foto: Ai Eyewear

Runda eller rektangulära, grå eller röda, spegelglas eller transparenta, styrka eller inte – kombinationerna är ändlösa. Besök butiken i MOOD för att ta hjälp av experterna eller besök hemsidan och börja designa dina glasögon helt själv.

Näst ut är MOOD Details som är gallerians färgstarka oas för dig som älskar accessoarer i alla dess former. Utöver underbara smycken och klockor hittar du bågar från designjättar som Fendi, Dior och Gucci.

Det australiensiska solglasögonmärket Le Specs är uppskattat världen över och utsmyckar ikoner som Meghan Markle och Oliva Palermo. Du hittar modefantasternas favoritmodell ”Air heart” – och många fler – hos Sthlm Blvd i MOOD Stockholm.

Foto: Le Specs/Sthlm Blvd