Ett hälsosamt liv fyllt av rörelse och glädje ska inte vara komplicerat. Genom att addera avancerad teknologi till ekvationen blir det plötsligt ett nöje att hålla koll på sin vardagsmotion och samtidigt se till att du når dina mål.

Pionjärer med ett tydligt mål

Det amerikanska fitnessföretaget Fitbit har en tydlig vision om att designa produkter som uppmuntrar till rörelse och motion. Redan 2007 skakade Fitbit om marknaden med sina aktivitetsarmband och fortsätter än idag att leverera ett stort utbud av produkter som passar just dina behov.

Fitbit har förändrat miljontals liv och den ständiga innovationen innebär mer än att bara skapa snygga sportklockor. Tack vare sitt breda utbud av klockor med smarta sensorer, effektiv elektronik och intuitiva interaktioner får du hjälp med att leva ett sundare och mer aktivt liv.

Foto: Fitbit/Arthur Belebeau

Bli en professionell stegsamlare

Med Fitbit är möjligheterna många – spåra din puls, analysera din aktivitet och mät kvaliteten på din sömn. Det lilla armbandsuret täcker helt enkelt allt du behöver för att bli ditt hälsosammaste jag.

Plötsligt blir rörelse synonymt med glädje och att samla steg för att uppnå dagens mål blir något du längtar efter att göra. Ju mer du bär din Fitbit desto mer data samlar du på dig, som i sin tur gör att du får ett helt nytt perspektiv på din hälsa.

Design enligt dina önskemål

Även om klockans tekniska kapacitet är vad som gör företaget unikt, är den utsökta designen ytterligare en aspekt som gör att de sticker ut på marknaden. Eftersom vi alla är olika vill Fitbit att du ska kunna välja och vraka mellan färger, funktioner och modeller så att klockan blir precis som du vill ha den.

Det bästa av allt är att du enkelt kan byta ut armbandet och alternera mellan flera färger så att den passar med resten av din look. En flexibel klocka som gör gott för hälsan samtidigt som den kan lyfta en hel outfit. Spana in och jämför produkter ur hela sortimentet här. 

Foto: Fitbit/Anais Dax.

Nya innovationer väntar

Innovation och förändring utgör en stor del av företagets kärnstyrkor och nya produkter och uppdateringar lanseras på löpande band. Senaste tillskottet är Fitbit Aria Air – en personvåg som synkroniserar din vikt till Fitbit-appen, för att göra din användarupplevelse ännu bättre. Dessutom kan du även upptäcka oregelbunden hjärtrytm, redan innan skadan är skedd, med hjälp av appen FibriCheck.

Just nu håller Fitbit till i The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm. Välkommen in och starta ditt nya liv redan idag.