Oktober månad och hösten är sannerligen här. Framför oss väntar mörka kvällar, kyliga dagar och många timmar inomhus. Istället för ödsla tid på att sörja över sommaren bör du välkomna hösten med öppna armar och bemästra färdigheten att skapa en utomordentlig myskväll.

Ett framgångsrecept

Att få till den perfekta myskvällen är lite som att lyckas med en maträtt. Det kräver noga utvalda ingredienser och en särskild fingerfärdighet som tillslut tar dig till ditt färdiga resultat. Enligt oss är receptet på en lyckad myskväll följande: En mjuk matta, en oemotståndlig soffa med mängder av kuddar och plädar och mängder med levande ljus.

Det bästa av allt är att du just nu hittar du alla ingredienser i The Lobby. Här är allt du behöver för en varm kväll hemma när regnet piskar mot fönstret.

Tovad ull för dina fötter

Varken vardagsrummet eller myskvällen är kompletta utan en mjuk matta att vila fötterna på. Luminea sprider både värme och färg i vilket rum som helst med sina mattor i tovad ull med inspiration hämtad direkt från Turkiet.

Vackra färger och lekfulla mönster piggar upp en färglös vardag samtidigt som rummet får en mer personlig stil med en matta som bär på en historia. Spana in mattan Flowers i blågrå toner och den asymmetriskt formade mattan Skin med lövgula inslag.

Foto: Luminea

Komfort och design

SoffaDirekt har, precis som namnet avslöjar, ett välfyllt sortiment av soffor för alla smaker. Välj och vraka bland hörnsoffor, sammetssoffor, soffor med eller utan schäslong och de senaste trenderna. Utöver sin selektion av soffor erbjuder SoffaDirekt dessutom tusentals andra produkter som hör hemmet till – såsom lampor och soffbord.

I höst kryper vi gärna upp i soffan Monaco – en trendig och bekväm soffa som är svår att lämna och lätt att älska. Om du inte tror oss kan du passa på att provsitta den hos oss i The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm.

Foto: SoffaDirekt

Skriv in ”kudde” i sökrutan hos SoffaDirekt och se hur otaliga mängder prydnadskuddar i allt från grafiska mönster till enfärgade sammetstextilier dyker upp. Våga satsa på mörkare färger och lek med kombinationer av olika material.

Värmande lammull

Även pläden har en betydande roll när det kommer till att koka ihop den ultimata myskvällen. Pappelina erbjuder, utöver sina välkända mattor i vävd plast, även en kollektion av filtar att pryda soffan med.

Plädarna är vävda i en materialkombination av varm lammull och mjuk bomullschenille som både värmer och sprider en lyxig känsla. Vi på The Lobby-redaktionen älskar filten Honey som är ett måste under årets kyliga månader.

Foto: Pappelina