Snön öser ner i motvind och kylan sitter i. Du känner att det inte är läge att gå ut och vill helst bara stanna inne med en god kopp te. Då kan det vara bra att vara förberedd på myset.

Sätt dig i en bekväm och snygg soffa från SoffaDirekt. Här finns ett brett sortiment i olika färger och olika storlekar om du vill mysa tillsammans med familj eller vänner.

soffadirek_header_webb_Ny (1)
En dunderskön soffa är nyckeln till myset. (Foto: SoffaDirekt/Press)

SoffaDirekt gör det enkelt och billigt att få hem soffan genom att skippa mellanhänder. Beställ direkt från fabriken och få den hemlevererad utan kostnad.

Du kanske känner att golvet är lite kallt, och vill slippa att frysa om fötterna. Då kan tofflor från Toku vara lösningen. Hållbart, bekvämt och snygg design är signumet för detta märke med ett sortiment som enbart består av äkta handgjorda tofflor.

website-picture
Tofflor med hög mysfaktor. (Foto: TOKU/Press)

Tofflorna bygger på en estnisk tradition som bestått i nästan hundra år. Det är alltså garanti på att tofflorna är perfekta för en myskväll hemma.

Men myset blir inte perfekt utan Samsungs koncept ”connected living”. Ladda ned appen SmartThings och kontrollera enkelt ljudet från musiken eller ljuset från lampan för att skapa rätt stämning.

Eller varför inte justera inomhustemperaturen så att det blir så mysigt som det bara går, samtidigt som du klickar fram nästa avsnitt av din favoritserie?

Att sträckkolla tv-serier blir ännu lättare med Samsungs koncept ”connected living”. (Foto: Samsung)

Med konceptet kan du kontrollera en mängd olika prylar direkt från soffan – utan att behöva röra på dig en millimeter.

Vänta inte tills snöovädret är här. Nu vet du precis hur du ska utnyttja årstiden på allra bästa sätt. Förbered dig redan nu.

(Foto: Kira auf der Heide/Unsplash)