Montebello möbler är familjeföretaget med hållbarhet och återbruk som huvudsyssla. Butiken ligger en en stor lada i Vallentuna strax utanför Stockholm. Här finner du fyra utvalda och nyinkomna favoriter.

Företaget startades för mer än tio år sedan av Malin och Peter Hansson när de insåg vikten av att bevara de saker och möbler man har. Ofta gör de också om möblerna som de fyndar. De är nämligen allkonstnärer och finner mycket glädje i vad de gör.

Familjen har ett brinnande intresse för vintage, hållbarhet och inredning vilket gör att det alltid finns ett brett sortiment att välja ur.

Här är de senaste vintagenyheterna från Montebello Möblers facebooksida där de delar med sig av sina senaste klipp.

Handmålad byrå

Byrå som fungerar lika bra i det mindre köket som i barnrummet. Underbara detaljer och härlig finish som gör byrån unik.

(Foto: Montebello Möbler)

Kökssoffa

Det är inte bara färgen som lockar. Soffan går även att dra ut, så att det blir en säng. Perfekt till sommarstugan eller extrarummet.

(Foto: Montebello Möbler)

Handmålat vitrinskåp i rokokostil

Mäktigt vitrinskåp som inte bara går att fylla med saker, det är även väldigt vackert. Med detta i rummet behövs inte mycket annat.

(Foto: Montebello Möbler)

Sängbord i gustaviansk stil

Modernt färgsatta sängbord – passar till vilken stil man än har till grund hemma.

(Foto: Montebello Möbler)

Dessa vackra och unika möbler finns i deras 200 kvadratmeter stora butik i Antikladan. Vill du vill se mer av Montebello Möbler så har du tur – de befinner sig i The Lobby hela sommaren. Det är bara att titta förbi på Regeringsgatan 61.

Besök Montebello Möblers Facebook sida här.