Föreställ dig en oas av väldesignade möbler, svårslagen inredning och ändlösa detaljer. Att du dessutom har möjligheten att låta skickliga experter forma ditt drömhem är en förstklassig bonus.

Från snickeri till imperium

Berättelsen om Svenssons i Lammhult tog form redan i slutet av 1800-talet, när Erik Svensson började snickra möbler hemma i sitt torp utanför Lammhult i södra Sverige. Ett tiotal år senare var möbelföretaget ett av Sveriges största, och Svenssons gula möbelbilar rullade nu längs vägarna över hela landet.

I dag erbjuder Svenssons i Lammhult utomordentlig design och möbler i toppkvalitet från hundratals välkända varumärken. Du hittar designklassiker från älskvärda favoriter som String, Carl Hansen och Källemo, men även nykomlingar som just landat i handeln.

Även om det räcker med att äntra en av Svenssons i Lammhults möbelbutiker för att överösas av inspiration, kan man ibland behöva hjälp på traven. Det är just därför Studio Svenssons kom till liv – för att hjälpa dig att forma ett hem att trivas i.

Foto: Svenssons i Lammhult

Ta hjälp av proffsen

Studio Svenssons är en inredningstjänst för dig som vill ha experthjälp på resan mot ditt drömhem. Stora hem, små rum eller outnyttjade ytor – alla projekt är välkomna till Studio Svenssons.

De flesta hemmen har det där lilla, färglösa rummet som varken fyller en funktion eller är särskilt inspirerande. Eller det avlägsna hörnet som behöver ytterligare en detalj, men du kan inte sätta fingret på exakt vad.

Lösningen på dina inredningsutmaningar stavas Studio Svenssons. Boka en tid för konsultation i butik, beskriv dina visioner och låt proffsen mata dig med inspiration och idéer. När du känner dig nöjd med slutresultatet kan du i lugn och ro gå hem och vänta på möblerna som kommer levererade till din dörr.

Med ett öga för detaljer

Studio Svenssons har haft ett finger med i spelet på många platser runtom i landet. När loungen i den nya tennisarenan Catella utanför Stockholm skulle inredas fick Svenssons inredningsexperter fria tyglar och skapade en harmonisk och funktionell yta med hjälp av både läderfåtöljer från Fogia och puffar från Muuto.

Även Östermalmsvåningen med öppen planlösning och generös takhöjd fick sig en makeover och slutresultatet blev ett ”stilfullt lugn” – enligt Studio Svenssons inredare Malin Lundmark. Trots våningens moderna stuk lyckades Malin blanda in gammalt arvegods med nya objekt för att skapa en personlig och ombonad känsla.

Läs mer om Studio Svenssons, inspireras av fler projekt och boka din tid för konsultation genom att klicka här.