Med alla möjligheter samlade i en enhet blir din vardag både enklare och mer harmonisk. Se hur intelligent inredning ger dig fler stunder tillsammans med dina nära och kära – utan att störa.  

En trogen partner

Tack vare Samsungs smarta och ständigt uppkopplade produkter både förenklar du och förfinar din vardag. Transformera ditt hem till en intelligent hub och se hur ditt hem förvandlas till en kompanjon som aldrig sviker.

Bygg ett smart hem tillsammans med Samsung Connected Living – automatisera vardagliga rutiner och får mer tid till annat. Det enda du behöver göra är att ladda ned appen ”SmartThings”, se till att du är uppkopplad på ditt wifi och sedan synkronisera dina intelligenta enheter med appen.

Förenklar din vardag

Plötsligt har du hela ditt hem i handen och oändliga möjligheter att underlätta en hektisk vardag. Gör tidiga morgnar enklare genom att under natten höja temperaturen i rummet samtidigt som du vaknar av solens strålar när de automatiska persiennerna rullas upp.

Nu flyttar Samsung in i The Lobby med SoffaDirekt och tillsammans bygger de upp en miljö som visar hur du möblerar med teknisk inredning – utan att störa harmonin.

Teknologi och design i symbios

Föreställ dig en intelligent TV som förser dig med både underhållning och design. Säg farväl till klumpiga, svarta skärmar och upptäck Samsungs revolutionerande teknik hos ”The Serif” och ”The Frame”.

Foto: Samsung

Var du än placerar skärmarna kommer de att vara i harmoni med omgivningen, se diskreta och inbjudande ut samtidigt som de ger tittaren en färgstark upplevelse. Vi trodde aldrig vi skulle säga det, men dagen då din TV smälter in som ett dekorativt föremål i hemmet är här.

Aktivera ”Ambient mode” och utnyttja din skärm till mer än bara TV-tittande. Du kan välja att visa bilder, vädret eller använda skärmen som en ljuskälla – du bestämmer själv. Med ”The Frame” får du tillgång till konstverk från hela världen som gör ditt vardagsrum till ett dynamiskt konstgalleri.

Välkommen in till The Lobby för att uppleva revolutionerade teknologi från Samsung Connected Living. Upptäck en ny värld och se hur du inreder med smarta enheter för ett intelligent hem i harmoni.

Foto: Samsung