Det nya året är ett perfekt tillfälle att hitta ny inredning till hemmet – och varför inte börja med väggarna? Hos The Lobby hittar du flera vackra motiv oavsett oavsett om du vill gå den klassiska eller digitala vägen.

Under The Lobbys sista vecka kommer Rififi Art att vara på plats. Det konstinriktade företaget anordnar annars enbart pop up-events, samt säljer sina verk online. Företagets idé är att erbjuda prisvärda konstverk som ger en internationell känsla och street art-vibe.

En av Rififis tavlor föreställer den spanske konstnären Salvador Dalí (Foto: Rififi Art Shop)

MOOD District Magazine har tidigare skrivit om deras smarta upphängningssystem, som innebär att man enbart behöver använda den specialanpassade tejp som medföljer.

The Lobby ställer även ut digitala tavelramar från Meural. Meural, som är en produkt från IT-bolaget Netgear, erbjuder digitala ramar av högsta kvalitet med den nyaste tekniken. Dess TrueArt-teknologi gör att ljuset på motivet får en naturlig reflektion och ger konstverket en mer matt, canvasliknande framtoning. Detta är framtidens konstverktyg tror vi på redaktionen!

Den digitala tavelramen från Meural ger en perfekt, matt yta. (Foto: Netgear)

Om du funderar på att förse hemmet med en ny TV rekommenderar vi på redaktionen att du också tittar in Samsungs Smart TV, som finns att beskåda i The Lobby. Med en enkel uppkoppling till nätet där hemma kan du få upp ett vackert och avslappnande motiv på en över 50 tum stor skärm. Detta kan verkligen ge atmosfär åt ett helt rum.

Skapa atmosfär i rummet genom att täcka din Samsung Smart TV med ett passande motiv.(Foto: Samsung)

Så ge nytt liv åt dina väggar i samband med det nya året och passa på att ta en sväng förbi The Lobby under den sista starka veckan. Sedan kan du med gott samvete säga att ditt hem är redo för 20-talet.