Inget rum är komplett utan en matta. Vi har kreationerna som trär ihop design och komfort på ett ypperligt sätt. 

Att leta matta kan kännas både svårt och mödosamt. Som tur är har vi samlat tre varumärken hos The Lobby som erbjuder mattor efter olika tycke och smak – med hänsyn till olika budget också, såklart.

Pappelinas vävda plastmattor är vid det här laget i det närmaste del av det svenska kulturarvet. Märkets lekfulla design är en sann glädjespridare, och det svenska hantverket genomsyrar den höga kvaliteten som mattorna håller.

pappelina
Foto: Pappelina

The Lobby står värd när Pappelina firar 20-årsjubileum, så sväng förbi och se alla fantastiska, stryktåliga och privärda kreationer.

SoffaDirekt har namnet till trots faktiskt mer än bara soffor – bolagets mattor är av yppersta klass. SoffaDirekt är ungt, och idéerna nyskapande – men här tummas inte på varken service, komfort och eller kvalitet.

soffadirekt-matta
Foto: SoffaDirekt

Kundbasen består av lika delar inredningsfantaster och företag, och till skillnad från starten 2012 när SoffaDirekt bara producerade för Europas möbelkedjor har man nu tagit saken i egna händer.

Därför kan man erbjuda service som är en klass över resten av marknaden, och priser som kan passa de flesta plånböcker.

Lumineas tovade ullmattor ger en helt annan mjukhet och känsla än deras vävda motsvarigheter, och det anrika hantverket föregår faktiskt både spinning och vävning.

Med unika, hållbara och traditionsenliga turkiska mattor vill Luminea tillföra skönhet i omgivningen, och här finns även möjlighet att komma in till The Lobby och boka en kostnadsfri konsultation.

luminea
Foto: Luminea

Alla mattor tillverkas för hand, från handplockad ull till färdig produkt, och du kan till och med designa din egen matta. Smakar det så kostar det, men hos Luminea får du garanterat en helt fantastisk och unik produkt för priset.

För vidare info och bokning går det även att slänga iväg ett mejl till: info@theluminea.com.

En matta är liksom själen i ett rum. Den slår an tonen, och formar resten av designspråket och inredningsvalen – så se till att välja rätt.