2019 lider mot sitt slut och det börjar bli dags att vända blad. Årets sista event är en boklansering med paneldiskussioner och mingel om allt från startups till beteendemönster.

Årets sista event

Torsdag den 19:e december är det dags att fira lanseringen av en rykande färsk bokserie i tre delar – Smart PR. Bakom böckerna Smart PR för startups, Smart PR för författare och Smart PR för giggare & konsulter står Karin Bäcklund och Marianne Olsson

Tillsammans intar de Christmas Lobby under torsdagskvällen från kl 16.00 – 19.00. Kvällen inleds med mingel, följt av tre olika paneldiskussioner med inbjudna gäster och avslutas med ytterligare en mingelrunda.  

Det är en ypperlig chans för dig att ställa frågor, bli inspirerad och dela med dig av dina egna erfarenheter. Dessutom får du tillgång till värdefulla tips för framgångsrik kommunikation.

Bokserien Smart PR belyser vikten av kommunikation som passar just dig och din verksamhet, samtidigt som information flödar från alla håll och kanter. Böckerna innehåller handfasta tips som gör att du kan nå ut till en bred publik – trots det rådande kommunikationsbruset.

Smart PR

Två experter till författare

Karin Bäcklund står som författare och fascineras av dagens digitala medielandskap och alla möjligheter som kommer med digital kommunikation. Som strateg, föreläsare och poddare har hon bred kunskap inom ämnet.  

Medförfattare Marianne Olsson kallar gärna sig själv för en managementkonsult som brinner för kommunikation och möten. 2015 släppte hon den framgångsrika ”Konsultboken” som hjälpt tusentals konsulter och giggare att utvecklas inom sina roller.

”Det handlar främst om att skapa förtroende, att vara tydlig i sin kommunikation, att vara lyhörd och lyssna av sin kund”, säger bokens författare Marianne Olsson i ett pressmeddelande.

Marianne Olsson och Karin Bäcklund.

Den moderna tidens visitkort

Bokserien Smart PR ges ut via Konsultboken Publishing – en plattform för information- och kunskapsspridning genom e-böcker, ljudböcker och podcasts. Boken är det nya visitkortet, så att konsulter och giggare kan öka kännedomen om sitt personliga varumärke.

De tre böckerna som tillsammans bildar Smart PR-serien finns både som e-böcker och ljudböcker. Här kan du läsa mer om böckerna och författarnas bakgrund.

Vad: Boklansering av Smart PR
Var: The Lobby, Regeringsgatan 61 Stockholm
När: Torsdag den 19:e december kl 16.00-19.00
Hur: Eventet är kostnadsfritt och öppet för allmänheten.

Anmäl dig via Facebook-eventet här.