Vi äntrar snart ett nytt decennium, men framtiden är redan här. Starta tvättmaskinen, sätt på ugnen och lås ytterdörren – med hjälp av ett knapptryck på mobilen.

Visst låter det nästan för bra för att vara sant?

Samsung Connected Living är här för att göra livet lite enklare och effektivare, så att du får tid över till annat. Med innovativa lösningar får du ett uppkopplat hem som stöttar dig genom vått och torrt.

Mellandagarna hör väl till årets lataste dagar, då de flesta gärna spenderar dagen i soffan framför en medelmåttig julfilm, sippandes på den sista julmusten tillsammans med övergivna bitarna i chokladasken.

Med Samsung Connected Living kan du bokstavligen stanna i soffan hela dagen – hemmet sköter du från mobilen.

Lägg tid på det viktiga i livet (Foto: Samsung)

Ringer det på dörren? Lås upp från mobilen. Finns det mer julmust i kylen? Se insidan av kylen genom en kamera i kylskåpsdörren. Dags att sätta på ugnen? Gör det från mobilen. Hög tid att dammsuga upp pepparkakssmulorna? Styr den med mobilen.

Möjligheterna är oändliga och det enda du behöver är egentligen bara två saker: Samsungs app SmartThings och recievern SmartThingsHub. Sedan kan du styra allt från kylen och ugnen, till belysningen och tvättmaskinen från din mobil.

Ytterligare en bonus är att Samsungs smarta hub är en fristående lösning vilket gör att du kan koppla ihop systemet med andra produkter från andra varumärken via appen. Du kan därmed skapa ett digitalt hem som samlar alla dina elektronikprylar och vitvaror i en enda applikation.

Gör det nya decenniet lite smidigare än det förra tillsammans med Samsung Connected Living och äntra en ny era av innovativa lösningar som förgyller din vardag.

Samsungs Connected Living-lösningar finns sedan tidigare i höst att uppleva i The Lobby på Regeringsgatan 61. Du kan även spana in konceptet på Samsungs hemsida genom att klicka här.

Styr hela hemmet (Foto: Samsung)