Du spänner pjäxorna, tar ett fast grepp runt stavarna och kastar dig ut mot dagens första carvingsväng. Addera en lyckad skidoutfit till ekvationen och du har alla förutsättningar för en friktionsfri dag i backen.  

Het design för kyliga dagar

Vi är totalt insnöade på EQPE – ett sprillans nytt klädmärke skapat av experter på allt inom skidåkning. Med sin prisvärda design vill de göra skidkläder tillgängliga för alla som älskar en aktiv livsstil.

Premiärkollektionen omfattar prisvärda skidkläder anpassade för nordiskt klimat, av högsta kvalitet. Namnet står för ”Equipment for equal people” och vill göra det enkelt för skid- och fjällentusiaster att göra smarta klädval.

”För oss finns skidåkning och friluftsliv i vårt DNA. Vi vet vad som är nödvändigt för att ha en skön och trivsam upplevelse i naturen såväl som i vår vardag. Men erfarenhet och kunskap är som bäst när den delas med andra.”

Foto: EQPE

Officiell VM-partner

I samband med lanseringen blev EQPE den officiella klädleverantören för Alpina VM som gick av stapeln i Åre i februari tidigare i år. Med 65 deltagande länder och 700 miljoner åskådare över hela världen blev varumärket snabbt en global snackis.

Visar upp vinterns kollektion

Ett år efter lanseringen är det dags för EQPEs nästa äventyr som involverar färre världsmästare men är minst lika fartfyllt. Nu tar vinterns uppdaterade kollektion plats i The Lobby och visar hur tidlös design och maximal funktion är nyckeln till framgång.

Kollektionen innehåller skidställ, jackor, underställ, goggles, strumpor och mössor för både barn och vuxna. Vare sig du är kung av puckelpisten eller briljerar på after skin gör EQPE dig till ett fullt utrustat proffs.

Foto: EQPE