Hundratusentals titlar, mängder av genrer och tusentals författare – samlade på en enda plattform. Framtidens smarta läsning är här och den svenska tjänsten är redo att skriva historia.

En stressad förälders dröm

Det var en gång en stressad förälder som drömde om att läsa den nyutgivna romanen som just landat i bokhandeln. Boken blev inhandlad för att sedan ligga på nattduksbordet och samla damm.

Att konsumera en bok är en lång process. Först ska du hitta en titel som faller dig i smaken, ta dig till en bokhandel och sedan kånka hem den. Därefter ska du avsätta tid för läsningen, tappa bort boken, hitta den igen för att till sist placera den i bokhyllan och aldrig mer röra den.

Om det bara fanns ett modernare sätt att göra det på…

Konsumera mera

Storytel är en digital streamingtjänst för ljudböcker och en helt ny värld för alla världens bokälskare som ständigt jaga nya läsupplevelser. Abonnemangstjänsten ger dig tillgång till hundratusentals titlar – samlade i din smartphone.

I appen kan du utforska titlar som passar dina preferenser, pausa, spola och lyssna på flera böcker samtidigt. Det ger dig möjligheten att beta av otaliga mängder av romaner, deckare och faktaböcker – på ett effektivt och smart sätt.

Tack vare Storytels nära relationer med landets stora bokförlag kan du njuta av – och lyssna på – färska böcker så fort de kommer ut i handeln. Det faktum att Storytel även producerar ljudinspelningar av titlar som inte redan finns som e-böcker gör tjänsten komplett.

Foto: Storytel

Effektiv avkoppling

Vardagens alla måsten kan ofta sätta käppar i hjulet för läsningen och det slutar vanligtvis med att just den aktiviteten hamnar i kläm. Men 2010-talets nya sätt att läsa på gör att du får händerna fria och kan ägna dig åt livets nödvändigheter till ljudet av en gripande roman eller en lärorik faktabok.

Att lyssna på en ljudbok ger dig kraften att ta ditt ”multitaskande” till en ny nivå. Plötsligt kan du sluka en mysteriös deckare samtidigt som diskar, promenerar eller skruvar ihop en ny byrålåda.

Det skruvar även upp ditt lästempo eftersom ljudbokstjänsten är tillgänglig överallt, närsomhelst. Beta av flera titlar i veckan och ta igen den där boken du inte hann läsa klart på stranden i somras.

En del av The Lobby

Nu flyttar Storytel in i The Lobby med en mängd spännande erbjudanden och överraskningar – bland annat en egen läsplatta. Läs mer hos Storytel genom att klicka här eller håll utkik på Regeringsgatan 61 i Stockholm!

Foto: Storytel