Det är dags att ladda upp inför en helkväll i soffan. När snacksskålen är fylld till bredden och du har hoppat i garderobens bekvämaste plagg kan fredagsmyset börja.

Efter en hel vecka på kontoret iklädd alldeles för åtsittande kläder och obekväma skor finns det inget bättre än att krypa upp i soffan framför en spännande film. Men för att kunna njuta fullt ut, gäller det att plaggen matchar myset.

I MOOD District huserar du både Rituals och American Vintage, där du hittar allt från sköna joggers till silkeslena tröjor – för både honom och henne.

Varför inte spendera kvällen i ett par ljusrosa joggers och en pärlvit hoodie från American Vintage? Även på herravdelningen flödar det av sköna kläder – allt från khakigröna bomullsbyxor till grå sweatshirts.

Foto: American Vintage

Även Rituals, som främst associeras med underbara dofter och mjukgörande hudvård, har en sprillans ny kollektion av mysiga kläder för både herr och dam. Till nyheterna hör en lyxig pyjamas med långa ärmar och ben, perfekt för kyliga kvällar och morgnar.  

Foto: Rituals

I kollektionen ingår också jerseybyxor och mjuka shorts, och även om de är designade för män så finns det inget som säger att ni kan dela på plaggen. Ju lösare passform, desto bekvämare!  

Foto: Rituals

Bläddra bland ändlösa mängder av bekväma plagg från American Vintage genom att klicka här och upptäck Rituals klädkollektion här. Du kan även besöka butikerna i MOOD District.