Enligt våra spaningar finns det en positiv korrelation mellan vackert väder och elegant klädsel. Men så behöver det inte alltid vara – oavsett om du laddar upp för en helg i stan eller en weekend på Rivieran hittar du allt du behöver för en lyckad höstlook här.

Behåll stilen i höst

Trots att vi går mot kallare tider är det något alldeles särskilt med oktobersolens sista strålar som lyser upp trädens gyllene löv och försiktigt värmer upp frusna fingrar. Promenadstråken runt Djurgården har aldrig varit vackrare och det är dags att ta sig ut och njuta av det krispiga höstvädret.

För att hålla lågan vid liv året runt gäller det att inte tappa stilen och förlora sig själv i vinterplaggen som mest är ”praktiska och varma”. Helgen är ett ypperligt tillfälle att piffa till sig med ett par smakfulla solglasögon, en snygg sminkning, eleganta accessoarer och en chic handväska. Tursamt nog hittar du allt du behöver i The Lobby.

De obligatoriska solglasögonen

En chic höstlook vill vi alla åt och i år kombinerar vi gärna långa ullkappor med ett par boots och en stickad tröja. Med ett par solglasögon från Saint Rochés blir outfiten fulländad och du är redo för en promenad på stan. Höstens favoriter är utan tvekan den runda modellen i bruna toner eller de klassiska pilotbågarna som aldrig sviker.

Foto: Saint Rochés

Den eleganta väskan

Ytterligare en aktör som gör din höstgarderob komplett är Miroux – väskmärket som skapar eleganta och tidlösa handväskor till den kraftfulla kvinnan. Kollektionen består av allt från kuvertväskor till rymliga axelremsväskor, alla producerade i högkvalitativt italienskt läder. Modellen Esplanade är den perfekta cityväskan och den röda färgen lyser upp vilken höstdag som helst.

De viktiga armbanden

Nu när vi ändå är inne på accessoarer vill vi sätta strålkastarljuset på TREEM som både smyckar dina handleder och arbetar för att göra världen till en tryggare plats. Armbanden, som kommer i en rad olika utföranden, fungerar som en påminnelse om att alltid vara sann mot sig själv såväl som mot resten av världen. Just nu kan vi inte få nog av det gröna läderarmbandet ”Stark” och det silvriga ”Arktis”.

Foto: TREEM

Den perfekta läppfärgen

När den kompletta looken väl är på plats är det HAVU Cosmetics som står för den sista touchen: Nude-färgade läppar på dagen som sedan framåt kvällen övergår till en mörkare ton. Med fokus på att skapa naturliga läppstift av naturliga vaxer, oljor och pigment i högsta kvalitet erbjuder HAVU en färgstark kollektion som dessutom är helt ekologisk.

Dagens bästa nyhet är att alla ovannämnda aktörer håller till i The Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm så att du kan spana in produkterna och komma hem med nya höstfavoriter redan idag.

Saint Rochés, Miroux, TREEM och HAVU ser fram emot att träffa dig!

Foto: Miroux
Foto: HAVU