Hur går det med nyårslöftet? Här är några tips på goda vanor att förvalta under 2020.

Har du avlagt ett löfte om ett hälsosammare år – ett löfte som nu känns lite jobbigt och svårt? Vet du inte var du ska börja? Lugn, bara lugn. Vi på redaktionen har sammanställt våra bästa tips för att etablera några goda vanor.

Läs mer böcker

Varför inte börja året med att läsa en bok? Det finns få medium som både underhåller och utvecklar en människa mer än en bok, så ta tillfället i akt att verkligen förkovra dig i en inspirerande berättelse när du pendlar till jobbet eller tar en lugn kväll i soffan!

Akademibokhandeln i MOOD District har titlar i en uppsjö av genrer och från världens alla hörn. Numera kan du även hyra böcker, vilket både sparar plats i hemmet och bidrar till minskat klimatavtryck. Det finns även en hel sektion dedikerad till självhjälp, hälsosamt leverne och inspirerande historier. Se till att svänga förbi butiken på Mäster Samuelsgatan!

Akademibokhandeln hjälper dig gärna till inspirerande böcker inför det nya året. (Foto: Akademibokhandeln)

Prioritera återhämtning

Allt för många tummar på sömn och vila i en stressig vardag; se till att prioritera din återhämtning under 2020! Ett hett tips är att sprida lugn i hemmet, och Rituals har produkterna för precis det ändamålet. Doftluset ”The Ritual of Tsuru” sprider glädje och stillhet.

The Ritual of Tsuru. (Foto: Rituals).

Träna regelbundet

Goda vanor börjar med ett steg. Om du lovat att leva hälsosammare under 2020 är det hög tid att ta tag i det löftet. Varför inte fixa gymkort hos Friskis & Svettis eller Fitness 24Seven? Eller testa ett högeffektivt pass hos Becore?

Oavsett vilken väg du vill gå är nyckeln att träningen blir av; ta hjälp av en träningskompis för att ha någon som sporrar dig!

Käka nyttigare måltider

Att käka lunch eller middag ute på stan måste inte innebära svettiga burgare eller en kaloristinn carbonara.

I MOOD District finns flera nyttiga alternativ i jakten på en restaurang, till exempel Holy Greens med sina grymma bowls och sallader, eller Manga som serverar sushi av högsta kvalité.

Holy Greens bowl ”Laxokado”. (Foto: Holy Greens)