Ruskigt vinterväder och fika går hand i hand. Nu kommer julens storsatsning från allas favoritkafé.

Pumpalatte eller varm choklad med inslag av kolasås och pepparkaka – man kan inte annat än älska säsongsbetonade specialdrinkar.

Tack vare mysig atmosfär, smaskiga tilltugg – och grymt kaffe såklart – har Espresso House etablerat sig som Nordens ledande kedja.

Första kaféet öppnade 1996, och numera kan man knappt promenera ett kvarter i Sveriges största städer utan att se ett av kedjans kaféer.

Till årets julrush har Espresso tagit fram nya läckra drycker och godbitar som under en begränsad tid kommer att finnas i alla kedjans kaféer.

Årets delikata samarbetspartner är Pärlans Konfektyr, en lokal konfektyrexpert från Stockholm som producerar kolor och kolasåser. Tillsammans med Espresso House har man tagit fram två underbart juliga drycker som värmer gott i vintermörkret.

espresso-house-juldrycker
Espresso House julpyntar sin klassiska latte och varm choklad. (Foto: Espresso House/Press)

Saffranskola Latte och Saffranskola Varm Choklad har Pärlans delikata saffranskola invävd i Espresso House klassiska latte och varma choklad – två drycker som är perfekta för julmysigt fika.

Och varför inte fullända fikat med smarriga kolakarameller gjorda på Espresso House Signature Brew kaffebönor. 

Mellan den 7 november och 26 december finns de båda dryckerna och kolakaramellerna till försäljning i Espresso House kaféer. 

Julstämning i en kaffekopp – det får du bara inte missa!