Lika stor frihet som hemma i ditt eget kök, men du slipper allt stök och bök. Tack vare Icha Icha kan du gå till samma lunchrestaurang veckan ut och ändå njuta av olika smakkombinationer varje dag.

”Vårt mål är att tillaga och servera den perfekta maten för den moderna innerstadsmänniskan”. Så låter det när hjärnorna bakom Icha Icha själva beskriver sitt framgångsrika koncept.

Icha Icha är en flexibel restaurang, där du själv komponerar ihop din maträtt från ett urval av sunda, välsmakande och naturliga råvaror – helt utan onödiga tillsatser och konserveringsmedel.

Redan 2012 slogs portarna upp till den första restaurangen, belägen i MOOD Stockholm. I dag har Icha Icha-familjen växt och driver tre restauranger runt om i Stockholm.

Foto: Icha Icha

Gott, nyttigt och ärligt är ledorden som format utbudet av maten och därmed satt standarden för vad bra mat är. Enkla, rena smaker med asiatiska influenser förvandlas till sensationella smakupplevelser som både mättar och ger energi.  

Menyn är designad så att du ska kunna sätta ihop din måltid precis som du vill ha den, beroende på hur hungrig du är och vad behovet för dagen är. Dessutom är all mat hållbart producerad och tillagad från grunden.

Först och främst väljer du din önskade bas – nudlar, ris eller kål. Näst på tur är proteinet, som innefattar allt från kyckling och lax till nötkött och det vegetariska alternativet tempeh.

Toppa med din favoritsås och avnjut din egendesignade måltid på plats eller ta med den till kontoret.

Foto: Icha Icha