Julaftonens förväntan blev till besvikelse – men oroa dig inte! Nu kan de oönskade klapparna ge någon annan glädje i stället. Samtidigt kan du göra dig själv glad.

Julafton kanske inte riktigt blev vad den hade kunnat vara; presenterna som du hade hoppats på uteblev. Men det går naturligtvis att reparera skadan.

Kanske går det att fynda en klapp till sig själv. (Foto: Amplitude Magazin/Unsplash)

#InspoSTHLM i MOOD Stockholm går det att lämna in sina klappar i stället för att bara låta dem damma i något hörn.

#InspoSTHLM säljer kläder och andra saker i second hand. Butiken samarbetar med Erikshjälpen, Myrorna och andra aktörer som har second hand eller hållbarhet som ledstjärna.

Vi på redaktionen anser att det här kan vara ett bra ställe att låta din klapp göra någon annan glad och samtidigt låta någon annans missriktade present bli ditt senaste modefynd.

Det går att välja mellan många second hand-kläder på #InspoSTHLM. (Foto: Shanna Camilleri/Unsplash)

Passa samtidigt på att ta en fika, få stylingtips inom mode eller gå på något av eventen om hållbarhet, miljö och människor. Tanken med #InspoSTHLM är att det ska vara en mötesplats för hållbarhet och kreativitet.

MOOD Stockholm och MOOD District kan vara bra ett bra alternativ för att handla julklappar i efterskott. Här går det att hitta godis, kläder, klockor, glasögon, konstfoton och massor av andra saker – och äta god mat på fina restauranger!