Från designidé till färdig sko på bara några veckor. Med Myrqvist-To-Order blir dina unika skodrömmar till verklighet – utan att det behöver kosta skjortan.

Med passion för väldesignade herrskor vill Myrqvist göra det enkelt att investera i stilfull och kompromisslös kvalitet. 2016 påbörjades resan mot ett mer välklätt Sverige, och i dag – tack vare en stark entreprenörsanda och produkter i världsklass – har Myrqvist tagit sig utanför landets gränser.  

Det svenska varumärket Myrqvist satsar helhjärtat på herrskor av högsta kvalitet. Alla skor är randsydda, med så kallad ”Goodyear welt”-teknik, som ökar skons vattentäthet och hållbarhet.

Genom att kapa mellanhänderna och vända sig direkt till kunderna gör Myrqvist det möjligt att erbjuda handgjorda skor till överkomliga priser.

Foto: Myrqvist

Skodesign på ditt vis

Vanligtvis slutförs skornas färdiga design i Portugal, men tack vare den nya premiumtjänsten Myrqvist-To-Order kan du designa ett helt unikt par skor enligt dina preferenser – med de redan etablerade modellerna som grund.

”Man gillar att särskilja sig och få en sko som ingen annan har”, säger grundaren Sebastian Öhrn.

Det första du behöver göra är att välja en modell bland Myrqvists herrskor, som blir grunden för din design. Nästa steg gäller ovanlädret. Välj mellan vanligt kalvskinn, grainläder och mocka i flera olika nyanser.

När det kommer till sulor väljer du bland fyra olika varianter beroende på skons syfte och användningsområde. Är du ute efter ett par kraftigare skor passar en broddad gummisula bra, medan en lädersula är mer följsam.

Foto: Myrqvist

Avslutningsvis, de små, men ack så viktiga, detaljerna. Välj och vraka bland olika skosnören, foder och brogue-medaljonger som tillsammans höjer skon till skyarna. För att ge skorna det ”lilla extra” kan du gravera in dina personliga initialer på yttersulan.

Service i toppklass

När du är nöjd med din design tar det mellan två till fem veckor för skorna att tillverkas till dess att du kan bära upp dina egna kreationer. Leverans sker antingen till butiken eller hela vägen fram till din dörr.

Boka tid för konsultation och lär dig mer om tjänsten Myrqvist-To-Order genom att kika in på Myrqvists hemsida.