Om det är någon dag i livet du ska piffa till dig från topp till tå, så är det på din bröllopsdag. Vare sig du drömmer om en traditionsenlig klänning i vitt eller ett färgstarkt konstverk är det hit du ska vända dig.

Att planera ett bröllop är inte så lätt som man kan tro, med tanke på alla detaljer och moment som det innebär. Det är en hel värld av traditioner, seder och oskrivna regler – något som vi skrivit om i en tidigare artikel om älskade bröllopstraditioner.

När den stora dagen väl är kommen får ingenting gå fel, så att du kan fokusera på att njuta av en av livets bästa dagar. Brudklänningen spelar en viktig roll, och att hitta rätt utstyrsel kan vara en tidskrävande aktivitet.

Som tur är finns det flera alternativ i MOOD Stockholm – för dig som inte vill lämna city i jakten på din vita blåsa.

Visste du att Valerie, belägen mitt i gallerian, har ett enormt utbud när det kommer till brudklänningar? Här hittar du mängder av varianter beroende på just din personliga stil – allt från spetsdetaljer och slits, till bara axlar och 3D-mönster.

Vi på redaktionen drömmer om att få bära Gina Long Dress eller Obey Dress och vandra ned längs altaret mot sin kärlek. Vare sig det är ett kyrkbröllop eller tar plats på en strand vid Medelhavet är en klänning från Valerie ett säkert kort.

Foto: Valerie

Även hos HOBBS kan du välja och vraka bland klänningar inför den stora dagen. Enligt tradition behöver din brudklänning inte nödvändigtvis vara kritvit, utan beige, crème eller ljusrosa fungerar minst lika bra.

Den här puderrosa klänningen med långa ärmar i minimalistisk design gör sig perfekt på ett bröllop under vårsolen. Bläddra bland högtidliga dressar på HOBBS hemsida genom att klicka här.

Foto: HOBBS

För dig som är allt annat än traditionell och vill bryta alla oskrivna regler bör du styra stegen mot maxjenny! där konst möter mode i form av innovativ design. Vem säger att du inte kan gifta dig i en riktig färgbomb till klänning?

Foto: Maxjenny!