Har du en skidresa inbokad efter nyår, eller behöver du bara en snygg och hållbar vinterjacka? Oavsett vilket borde du ta en sväng förbi The Lobby i december.

Det nya skidmärket EQPE har nämligen en rad events med erbjudanden inför julen.

Det hela startar i The Lobby nästa torsdag, den 5 december, då det är 20 procent rabatt på alla dunjackor. Dessutom bjuds det på kaffe, glögg och pepparkakor.

För att du ska kunna få en bild av hur EQPE:s sortiment ser ut har vi på MOOD District Magazine satt ihop en typisk outfit från märke, som går att beskåda nedan. Självklart har de även ett sortiment för kvinnor och barn.

Aspås Fleece Hat, 199 kr. (Foto: EQPE)

Den 12 december går det går det att göra en riktigt bra deal på en hel outfit, då det denna torsdag är 20 procent rea på alla EQPE:s skidkläder i The Lobby!

Vision Small Face Black, 599 kr. (Foto: EQPE)

Slutligen är det den 19 december dags för det tredje och sista EQPE-eventet i The Lobby. Det bjuds självklart återigen på kaffe, glögg och pepparkakor och den här gången är det skidglasögon som är nedsatta 20 procent!

Habllek Jacket, 2.499 kr. (Foto: EQPE)

För att du ska kunna ta del av erbjudanden närsomhelst rekommenderar vi dessutom att du följer Skistar på Instagram. Visar du upp att du är följare så får du 10 procent på hela sortimentet.

Habllek Pant Deep, 1.799 kr (Foto: EQPE)

I The Lobby hittar du dessutom alltid EQPE:s Liner-jackor till 10 procent lägre pris än på nätet.

Sedan Skistar beslöt sig för att starta upp EQPE för ett år sedan har de bland annat varit huvudleverantör till skid-VM 2019 i Åre:

”För oss finns skidåkning och friluftsliv i vårt DNA”, har företaget tidigare sagt till MOOD District Magazine.

Med andra ord kan du lita på att du är i goda händer om du svänger förbi The Lobby i jakt på nya vinterkläder.