2020 är officiellt här och vi tar tillfället i akt att samla en hög dos inspiration inför det kommande året – så att du kan bli den bästa versionen av dig själv.

Början på ett nytt år – än mindre ett nytt decennium – är den perfekta ursäkten att äntligen donera de oanvända plaggen i din garderob och ge plats för nya investeringar. Kanske är det dags att slå till på de där skorna du så länge suktat efter och samla mod till en helt ny frisyr?  

MOOD Stockholm är fylld av inspiration för både honom och henne, för modefantaster såväl som för komfortsökande. Här är ett antal handplockade tips som gör dig redo att ta 2020 med storm:

Danskt mode

Rykande färskt mode finns att utforska hos Samsøe & Samsøe som erbjuder allt från randiga t-shirts till färgstarka statement-plagg. En overshirt är ett måste i garderoben – för kvinnor såväl som för män.

Foto: Samsøe & Samsøe

Pasteller och puff

Även Rodebjer erbjuder förstklassigt mode som tar din personliga stil till nya höjder. Pastellfärger, puffiga axlar och eleganta blusar hänger prydligt uppradade i butiken, redo att följa med dig hem och rädda dig från årets kommande klädstress.

Lekfull elegans

Kungen av skandinaviskt mode är Jascha, där lekfull design möter sofistikerad elegans av högsta rang. Här hittar du både älskvärda basplagg i form av linneskjortor och byxor, såväl som färgsprakande klänningar som gör din garderob komplett.

Foto: Jascha Stockholm

Vackert under

Underkläderna är faktiskt det vi bär närmast kroppen, så de får inte hamna i skymundan. Tursamt nog finns Lindex Lingerie som en räddare i nöden och löser alla dina underkläds-problem med ett väl utvalt sortiment.

Skor för alla

Efter en rejäl påfyllning i garderoben är det dags att sänka blicken mot skorna och rikta stegen mot Nilson Shoes. Ett måste i år är ett par boots med spetsig tå, som gör sig bra till både ankellånga byxor och vintage-jeans. För honom är ett par klassiska sneakers en läcker detalj när vårsolen börjar kika fram.

Foto: Vans/Feetfirst

Piffa till frisyren

Sist men inte minst, håret. The Hair Bar gör dig redo för 2020 med en helt ny hårfärg eller bara en välbehövlig uppfräschning. Här kan du boka din tid och planera in ett besök.