Vårens klädkollektioner börjar dyka upp i butikerna, och redan nu kan det vara smart att se över garderoben. Här är våra bästa tips.

Alla bra outfits börjar med snygga byxor. Det våras för cargobyxorna – så varför inte investera i ett par? The Terrace har flera bra alternativ från kända märken som C.P Company och Stone Island.

För den som inte uppskattar looken med lösare passform och stora fickor finns alltid trotjänaren jeans att ta till – ett material som dessutom spås bli extra trendigt i år. The Terrace erbjuder tre olika byxor i varierande tvättning.

Jeans funkar alltid. (Foto: Tofan Silviu Beniamin/Unsplash)

Den klassiska rugbytröjan är tillbaka. Fullända helgoutfiten med en vit eller blå, till exempel den här modellen från Hackett som tagit inspiration från de brittiska öarnas olika rugbylandslag.

Tröjan har producerats i begränsad upplaga – och är just nu på rea!

Går du alltid med femton olika grejer i händerna? Önskar du att du hade fler och större fickor? Då blir du säkerligen glad att höra att även den klassiska fotografjackan – eller ”utility jacket” som den ibland kallas – gjort comeback på catwalken. Många och rymliga fickor är i fullt fokus.

Här är en snygg variant från Stussy, som även finns i svart. Självklart går det att dressa upp jackan med en snygg skjorta under.

För att läsa mer om vårens trender, kolla in vår artikel Vårens herrmode – direkt från catwalken.