Strumpor för alla tillfällen – vare sig du är ute efter ett par som värmer vid kyliga dagar eller stödjer trötta ben.

Hos svenska Rodebjer hänger signaturplaggen som både definierat det världskända modemärket och tillgodoser den moderna kvinnans många behov. Kostymer i oversize, draperade kaftaner och ankellånga klänningar – kläder som enkelt rör sig från dag till natt och från jobb till fritid.

Redan nu hittar du vårens trendigaste plagg i butiken i MOOD Stockholm, som enligt Rodebjer är maxiklänningen och de knähöga stövlarna.

Foto: Rodebjer

Vårens första månad är här och även om temperaturen vägrar stiga finns det ingenting som säger att du inte kan börja plocka fram vårplaggen redan nu. Med enkla medel och många lager kan du bära maxiklänningen trots att slasket ligger kvar på gatan.

Långa klänningar tillsammans med höga stövlar som går att ana där under är en trend som allt fler hakar på – av både stilistiska och praktiska anledningar. Det ger en välklädd framtoning samtidigt som det värmer dina ben under det luftiga tyget.

Värmande knästrumpor

Addera ett extra lager genom att bära knästrumpor för full mundering mot kylan. Även om Myrqvist främst skapar herrskor, har de även en sektion med accessoarer – som passar alla. Ett par knästrumpor i 100% merinoull behandlar dina fötter med den elegans de förtjänar och garanterar komfort varje dag, vid varje enskilt tillfälle.

Foto: Myrqvist

Underskattade stödstrumpor

Men en hel dag i stövlar kan vara en pärs och tänk att något så oväntat som stödstrumpor kan vara lösningen på dina problem. Underskatta inte en stödstrumpa från Kronans Apotek – vid första anblick ser det ut som en vanlig svart knästrumpa, men tack vare dess kompression ökar den blodcirkulationen och reducerar svullnad.