Glöm inte att du trots molnighet behöver använda dig utav solskyddsfaktor – en del av den strålning som kan vara skadlig tar sig igenom molnen.

Under gråa dagar finns det fortfarande risk för solskador. En del av den strålning som kan vara skadlig tar sig igenom molntäcket och skyddar du inte din hud som vanligt kan du bränna dig. Därför rekommenderas det att man använder solskyddsfaktor även under molniga dagar.

Det är möjligt att man under kyligare dagar bär mer kläder, men man ska inte glömma de delar av kroppen som är utanför tyget.

Händerna är ofta mycket utsatta för sol och andra väderförhållanden och behöver därför skyddas. Använd en handkräm som återfuktar på djupet, innehåller SPF och känns härlig att smörja in sig med. Ta din hälsa och säkerhet i egna händer med denna handlotion med SPF 15 från The Ritual of Karma. Den exklusiva lotionen har utvecklats speciellt för att lugna, mjukgöra och skydda dina händer från för tidigt åldrande och pigmentfläckar.

Ansiktet utsätts även det för vind, sol och annat väder och behöver därför skyddas mer ofta än sällan. The Ritual of Karma, med sin härliga doft och positiva inverkan,  ser till att du får behålla din sommarkänsla samtidigt som solskyddsprodukterna från serien skyddar och vårdar din hud. Med naturligt E-vitamin, gingkgo biloba och ekologiskt vitt te återfuktar krämen ditt ansikte samtidigt som den ser till att skydda dig. Finns tillgänglig i med SPF 30 samt 50.

Ta extra god hand om din hud under gråa dagar och tumma inte på solskyddet. Tar du hand om din kropp, kommer den vidare att ta hand om dig.

Just erbjuder Rituals 20% rabatt på The Ritual of Karmas solskyddsprodukter.

Ta del av din rabatt här!

(Foto: Rituals)