Under månader med stark sol är det viktigt att komma ihåg att både skydda och ta hand om sin hud. Vill man ha de ultimata förutsättningarna för en vacker och bibehållen bränna bör man se till att preparera huden ordentligt.

The Ritual of Karma är ritualen som hjälper dig i att omfamna den positiva känslan av sommar året om. Tala gott, tänk goda tankar, utför goda gärningar och skapa ett positivt mönster – för i slutändan får du tillbaka det du ger. Produkterna från denna ritual är lämpliga att använda sig av året runt, men nu i sommar har Rituals ett exklusivt erbjudande för dig som läser The Lobby Magazine eller besöker The Lobby – 20% rabatt på solprodukter från The Ritual of Karma.

Förbredelser


Exfoliera

Börja med att skrubba din hud ordentligt. Seriens sockerskrubb har näringsgivande formula som doftar underbart av helig lotus och ekologiskt vitt te. Sockerskrubben känns skonsam, men också rejäl mot huden och lämnar efter sig en len och härligt doftande hud. Att använda en skrubb får din bränna och hud att hålla sig vacker och jämn. Massera in skrubben på fuktig ut och skölj sedan av med varmt vatten. Använd den 1-2 gånger i veckan för bäst resultat.

Ett stort plus är att kroppsskrubben är baserad på socker – vilket betyder att det inte hamnar några mikroplaster i haven. Gör gott och få gott tillbaka.

Rengör

Efter du har skrubbat kroppen kan du rengöra huden, gärna med något som inte torkar ut, utan snarare återfuktar. Rituals unika duschskum ser först ut att vara i gel-form för att sedan förvandlas till ett krämigt och lyxigt skum som lämnar efter sig den härliga doften av Ritual of Karma-serien. Duschskummet lämnar din hud len och återfuktad.

Återfukta

Givetvis är denna återkommande punkt i hudvård med även här. Att återfukta huden kommer man långt på. Om huden är torr på ett ställe kommer den att hämta fukt där den kan – vilket kan betyda att du blir torrare på ett annat parti på kroppen. Så håll alltid ditt ansikte, din kropp och dina händer återfuktade för att slippa torra partier. Kroppskrämen från Karma-ritualen kan du använda varje dag för utmärkt återfuktning. Den speciella teknologin som kroppskrämen besitter gör att den är lätt att smörja på och absorberas snabbt av huden.

Dessa tre steg lägger grunden för en perfekt sommarbränna, men till det allra viktigaste: Att skydda sig.

Skydda

Även om det är underbart att ligga med solen i ansiktet och känna strålarna värma, så är det inte att rekommendera att vistas i stark sol under en längre tid utan solskydd. Därför är det viktigt att smörja ansiktet med solskydd. The Ritual of Karma har solskyddsprodukter för både ansikte och kropp.

Ansikte

Till ansiktet finns det solskyddskrämer med både SPF 30 och SPF 50 speciellt anpassade för ansiktet. Vad man inte får glömma är att SPF 50 bara skyddar mot 1% mer av den skadliga strålningen från solen i jämförelse med SPF 30 – vilket betyder att det är viktigt att fylla på solskyddet och att smörja på tillräckligt av produkten även om du använder dig av den högsta SPF:en.

Den fylliga, återfuktande krämen absorberas snabbt av hyn och innehåller ett avancerat skydd med ett kraftfullt, naturligt antioxidantkomplex baserat på ekologiskt vitt te, naturlig E-vitamin och ginkgo biloba. Produkten skyddar din hy mot för tidigt åldrande till följd av UVA- och UVB-strålar. Formulan är dessutom vattenresistent vilket gör den perfekt för poolen eller havet.

JUST NU: 20% rabatt på alla Karma-produkter – klicka här >


Kropp

Till kroppen erbjuder The Ritual of Karma både sololja (SPF 30) och en solskyddsspray (SPF 30 eller 50). Solskyddssprayen är klibbfri, är enkel att applicera och absorberas snabbt av huden samtidigt som den skyddar dig och främjar en vacker solbränna.

Den torra, skyddande sololjan från är berikad med ingredienser som främjar en vacker solbränna. Den innehåller naturliga oljor som ger näring åt huden samtidigt som den fungerar som ett anti-aging-skydd. Den klibbfria konsistensen känns inte oljig på huden vilket gör den till ett perfekt solskyddsalternativ.

Utan sol

Givetvis behöver man inte ligga i solen för att få en schysst bränna. The Ritual of Karma har brun utan sol lotion för både kropp och ansikte. Ta fram din bästa sida utan risk för solskador genom att använda dig av krämerna.

Erbjudande: 20% rabatt på brun utan sol – klicka här >


Förläng

Det sista steget hjälper till att förlänga din bränna och vårda din hud. The Ritual of Karmas after sun-lotion har designats för att lugna, svalka och återfukta solkysst hud. Sedan kan du även använda dig av brun utan sol-produkterna och fortsätta med återfuktning och skrubb för att behålla en jämn och vacker hud och ton.