Vid semester, planering av packning och funderingar kring vad man får ha med i handbagaget eller inte prioriteras ofta nödvändiga saker bort. Hur många milliliter var det nu tillåtet att ha med i handbagaget? Tanken på att köpa solkrämen på plats slår dig…

Ett alternativ till att i ren panik spendera pengar på första tillgängliga solkräm när du anländer till semesterorten är att se till att du har med dig en som du tycker om och litar på.

Solskydden från The Ritual of Karma är ett bra tips om man vill ha en solkräm som doftar underbart, känns härlig på huden och utför sitt jobb  – att skydda dig från skadliga strålar.

Från vänster:

Solskyddskrämen som är speciellt framtagen för ditt ansikte – tillgänglig med SPF 30 samt SPF 50

Solskyddspray som är klibbfri och snabbt går in i huden – tillgänglig med SPF 30 samt SPF 50

Sololjan är en torr och näringsgivande olja som skyddar dig mot solens skadliga strålar. Innehar SPF 30.

After Sun-lotion som lugnar, svalkar och återfuktar din hud efter en dag i solen.

Packa smart

I rädsla för att förpackningar ska gå sönder under resan packar många ned sina krämer i handbagaget. I handbagaget får du ha förpackningar som innehåller max 100 ml vätska. Du kan ha fler behållare, men dessa ska packas ned i en påse, som finns tillgänglig på flygplatsen, och den ska utan problem kunna stängas.

Att få med sig en för liten, eller för stor mängd av produkten är lätt hänt. Har du för lite med dig kommer du att behöva komplettera för att få det skydd som är nödvändigt och har du för mycket nedpackat kommer du att behöva lämna ditt solskydd vid säkerhetskontrollen.

Packa istället ned dina solskyddsprodukter i det incheckade bagaget i förslutna påsar. På så sätt minimerar du risken för spill och att behöva slänga något vid säkerhetskontrollen – dessutom slipper du lägga ned extra pengar på nytt solskydd, då du redan har de du tycker om med dig.

Välj dina solskyddsprodukter från The Ritual of Karma och få 20% rabatt här.