Julklappar och julstök må ha högsta prioritet dagarna innan jul – men se upp så att du inte tappar bort dig själv på vägen. Här är tipsen till dig som vill unna dig lite vardagslyx.

MOOD District är en lugn oas i den fartfyllda huvudstaden där du kan göra mer än att handla julklappar och uppleva nya smaker. Här står din både din inre och yttre hälsa i centrum med målet att göra dig till ditt bästa jag – även när julen står för dörren.

Piffa till dig inför årets mysigaste helg. Välj och vraka bland aktörerna nedan som alla håller till i MOOD District:

Skönhetshjältar i vardagen

Utöver sitt enorma utbud av produkter för hår och hud kan du dessutom få en boost av skönhet i LYKOs Beauty Express Bar. Låt proffsen hjälpa dig ur en dålig hårdag eller rätta till sminket inför kvällens dejt – snabbt och enkelt.

Därefter kan du styra stegen mot Rapide Brow Bar och piffa till ögonbrynen, följt av Five Five Nails för att sätta färg på dina fingertoppar. Varför inte satsa på en läcker julröd kulör? LYKO, Rapide Brow Bar och Five Five Nails hittar du i MOOD Stockholm.

Fixa julfrisyren

Sugen på att klippa lugg inför månadens tillställningar eller är det dags att liva upp barret med en färgning? I MOOD Stockholm håller både Nikita Hair och The Hair Bar till för att hjälpa dig med allt som hör håret och hjässan till.

Ta hand om ditt inre

Även om tiden inte räcker till mår vi alla bättre av att röra på oss i vardagen. Tursamt nog är MOOD District fyllt av möjligheter för aktivitet som lockar fram svättpärlorna och höjer pulsen.

Bionic är en ny generation av träning som tränar hela kroppen effektivt med hjälp av elektrisk muskelstimulering (EMS). Ett besök hos den nya fitnesstudion BECORE garanterar hög puls och drypande träningskläder. Prova Megaformer, Barre och cykling med koreografi och kom i god form lagom till jul.

Prova Megaformer (Foto: BECORE)

Friskis & Svettis har skapat glädje sedan 1978 och fortsätter göra det än idag. Anläggningen består av ett fullt utrustat gym med maskiner, fria vikter och cardiohörna – så att du kan hitta träningsglädjen ensam eller i grupp.

Det lilla extra

Naturliga läppstift i mörka såväl som ljusa nyanser, 100% ekologiskt förpackade. HAVU Cosmetics huserar i The Lobby med sina varsamt framtagna läppstift som räddar vilken look som helst.

MOOD Stockholms lyxigaste oas stavas Rituals. Här kan du unna dig väldoftande ljus, vårdande handkrämer och värmande teer – allt för att berika de små stunderna i livet med lyx.

Foto: Rituals