Tisdag 17 december intar företaget BASEOFSWEDEN The Lobby, och på plats finns ingen mindre än svenska skönhetsdrottningen och entreprenören Victoria Silvstedt.

BASEOFSWEDEN är ett ungt märke som bara funnits i ett par år. Trots det har man redan hunnit prisbelönas för sina produkter.

I våras gick nämligen den prestigefyllda tävlingen Cosmoprof Awards av stapeln i Italien, och vinnare av priset för bästa makeup-produkt var BASEOFSWEDEN:s foundation The Base.

Företaget startades av Jasmine Lundqvist och Carl Åhslund 2017, och i år hoppade världskända modellen och entreprenören Victoria Silvstedt på projektet som investerare.

Idén föddes när Jasmine letade efter en foundation som var extra tålig och pålitlig, så att den skulle kunna vara ett förstaval i det påfrestande svenska vädret. Ett så kallat ”second skin”.

Märket har både en foundation, som kommer i tolv olika nyanser, samt en effektiv och skonsam remover.

Foundationen är helt vegansk och vattenfast. Removern (t.h.) innehåller oliv, kokos och jojobaolja. (Foto: BASEOFSWEDEN)

I samband med att hon startade samarbetet med BASEOFSWEDEN tidigare i år berättade Victoria Silvstedt att det är första gången hon gått in som investerare i en startup i ett så tidigt skede.

På tisdag mellan 11 och 19 kommer du kunna få expertråd kring vilken foundation som är perfekt för dig, samt mumsa på fika medan du lyssnar på grundarnas historia.

Victoria Silvstedt har tidigare hyllat att företaget är helt kvinnostyrt. (Foto: BASEOFSWEDEN)

Dessutom finns Victoria Silvstedt själv på plats, och när du hittat din favoritfoundation kan du även ta del av erbjudanden som är speciella för just det här eventet.

Missa inte detta!

Mer information finns på The Lobbys Facebooksida.