Har du tummat på träningen under vinterns mörka månader? Då är det hög tid att sätta igång! Här är gymmet med elektrisk stämning.

För många kan det kännas tufft att dra igång träningen inför sommaren. I gränslandet mellan grådassiga vinterdagar och soliga, inspirerande vårdagar kan det vara klokt att styra stegen mot ett gym. Som tur är finns det ett gäng grymma gym och träningsstudior i MOOD District, och en kedja är lite extra speciell.

Här är fyra anledningar till att komma i form med Bionic.

Bionic satsar på EMS-träning. EMS står för elektromuskelstimulering, och innebär att dina muskler stimuleras av elektriska impulser under träningspasset. Med hjälp av EMS kan Bionic erbjuda högintensiv träning utan vikter – lika skonsam som den är effektiv.

Foto: Bionic

EMS ger extra effekt i träningen, så att du får ut maximalt av varje minut på gymmet. Här tränar du alltid 90 procent av alla muskelgrupper samtidigt. Passen varar bara 20 minuter, men Bionic lovar att den tiden räcker väl till för att bli helt slut.

Du slipper träna ensam. Bionic har ett gäng personliga tränare, och alla är experter på kedjans EMS-träning. Tränarna vägleder och peppar dig under hela passet.

Bionic – kedjan med extra allt. Vid varje studio erbjuds komfort utöver det extra. Här snackar vi fräscha handdukar, högkvalitativa skönhetsprodukter – och tillräckligt med utrymme så att du slipper trängas. Självklart får alla medlemmar använda fitnesskläder som utvecklats speciellt för EMS-träning.

Foto: Bionic

För alla nya kunder erbjuder Bionic ett prova på-erbjudande! Klicka här för att komma till bokningssidan för studion på Regeringsgatan 54 i centrala Stockholm.