ZTiRL intar Christmas Lobby med årets sista After Work. Glitterbonanza, proffsig makeup, akrobatik och livemusik står på agendan.

I dag är det äntligen dags för årets glittrigaste event i Christmas Lobby. Tillsammans med makeup-artisten Isabel Ztirl får du chansen att lära dig allt om festsminkningar under en färgsprakande After Work.

Sminkproffset tar över

Isabel Ztirl har koll på det mesta inom skönhet, och arbetar med allt från att sminka artister till att styla inför bröllop och utbilda elever. Enligt experten själv är precision och noggrannhet hemligheten bakom en lyckad sminkning.

Efter många år i skönhetsbranschen startade Isabel sitt varumärke som speglar hennes intresse för hållbar skönhet och delar hennes efternamn. I ZTiRLs webshop hittar du Bioglitter av biologiskt nedbrytbart naturmaterial – helt utan mikroplaster.

Foto: ZTiRL

Det skimrande glittret blandar du enkelt ut med Aloe Vera och applicerar det sedan försiktigt på huden. Resultatet är svårslaget och det lyfter garanterat din makeup till nästa nivå. Varför inte satsa på en skimrande röd kulör såhär i juletider?

After Work och underhållning

Det finns en hel del att lära sig om sminktekniker och hållbar makeup – så ta tillfället i akt och gör oss sällskap i Christmas Lobby i dag, onsdag, mellan kl 16.00-19.00.

Evenemanget inleds med en presentation av ZTiRL och fortsätter därefter med en fartfylld AW med underhållning och prova-på-sminkningar. Rabatterade priser och goodiebags till de första gästerna utlovas.

Läs mer om ZTiRL här och klicka här för att läsa om dagens event i The Lobby.

Vad: After Work med ZTiRL
När: Onsdag 18/12 kl 16.00 – 19.00
Var: The Lobby, Regeringsgatan 61 Stockholm

Foto: ZTiRL