Vårstäda ditt yttre och unna dig själv en rejäl uppfräschning nu när ljusare tider väntar. I dagar som dessa gäller det att hålla humöret uppe – MOOD Stockholm hjälper dig.

Trots att nagelfix, hudvård och hårklipp kan anses som små ytliga ting, kan det göra stor skillnad för välmåendet. Att känna sig fin och fräsch kan göra dig både mer självsäker och harmonisk, så att du kan lägga mer energi på det viktiga i livet.

För en komplett vårstädning krävs fyra moment och eftersom MOOD Stockholm har samlat allt på ett ställe är det inte så tidskrävande som det låter.

Brynen

Ett par välplockade bryn är det få som tackar nej till och med hjälp av Rapide Brow and Lash Bar blir det en enkel match. Tack vare proffsens fingerfärdighet blir slutresultatet felfritt och upplevelsen behaglig. Boka din tid genom att klicka här.

Naglarna

Pastellfärger och livliga kulörer är något som hör våren till. Välkomna våren med välmanikyrerade naglar i himmelsblått, lindblomsgrönt eller nyponrosa – färger som påminner en om naturens svårslagna palett. Låt Five Five Nails i MOOD Stockholm ta hand om dina naglar för ett magiskt resultat.

Foto: Content Pixie/Unsplash

Håret

När det kommer till hårvård är det få som har så bra koll som frisörerna hos The Hair Bar – en full-service-salong med experter inom både färg och klipp. Funderar du på en ny frisyr eller vill du bli av med några grå hårstrån är det hit du ska vända dig. Läs mer om The Hair Bar här.

Huden

Vill du gå ner på djupet och verkligen ge ditt ansikte ett rejält lyft bör du spana in behandlingarna hos Stockholm Medicus. Föryngra din hy med en klassisk ansiktsbehandling eller prova en kemisk peeling för extra lyster. Besök kliniken på Regeringsgatan 48 eller klicka dig in på hemsidan här.

Foto: Jernej Graj/Unsplash