Med två veckor kvar till julafton är det hög tid att komma igång med julklappsshoppingen – till vännen som trånar efter det svårslagna glowet eller till mamman som förtjänar en dos vardagslyx.

Trender kommer och går, men att ta hand om sig själv och sin kropp kommer alltid vara moderiktigt. Tursamt nog har The Lobby fyllts med hudvård, nagelprodukter och makeup som adderar det där lilla extra.

Här är sju julklappstips som sätter guldkant på vardagen:

Hudvård

Evergetikon erbjuder ekologisk hudvård för både ansikte och kropp, till både kvinnor och män. Visionen är att skapa naturliga och användbara produkter som gör gott för huden – vårt största organ.

Effektiv och prisvärd hudvård, levererad med passion – det är Hollywoodskin. Med hjälp från erfarna hudspecialister riktar sig produkterna åt den yngre skaran som ofta lider av genuina hudproblem.

Sheetmaskernas popularitet växer sig allt större och det perfekta julklappstipset är en ask med masker från Bonny Weekly. Med rötter i koreansk skönhet ser Bonny Weekly till att sina masker återfuktar och ger glow.

Foto: Katriina Mäkinen

Makeup

För en skimrande vardag erbjuder Ztirl biologiskt nedbrytbart och ekologiskt glitter som lyfter din make till nästa nivå. Grundaren Isabel Ztirl närvarar i The Lobby och bjuder in makeupartister och gör festliga sminkningar inför jul.

Nagelfix

Även naglarna kräver sitt – Scratch Nails huserar i The Lobby och snyggar till dina naglar varje dag. Vill du ge bort ett nagelkit av gelnaglar för hemmabruk är Le Mini Macaron ett säkert kort som uppskattas av de flesta.

Avkoppling

Ge bort en rofylld vardag med hjälp av Me Anima, som har ett brett sortiment av oljor för kropp och själv. De gyllene dropparna är vårdande och lugnande samtidigt ger en magisk vardagslyx för dina nära och kära. Passa även på att upptäcka världen av aromaterapi och Gua sha-kristallens hemligheter när Me Anima besöker The Lobby.

Foto: Scratch Nails