Solen lyser med sin frånvaro och det gäller att ta saken i egna händer. Här är fyra skönhetstips som sätter färg och ljusglans på din vardag.

I stressiga tider får man göra det lilla man kan för att hålla humöret uppe och unna sig små saker som gör vardagen lite lyxigare. Hud- och nagelvård tackar vi på redaktionen i alla fall inte nej till. Det bästa är att allt finns i Christmas Lobby.

Snygga och starka naglar

Det första du möts av efter att du äntrat Christmas Lobby är nagelexperterna som tagit plats i skyltfönstret. Scratch Nails erbjuder nämligen en enkel och elegant manikyr som du dessutom hinner med under lunchen. Tillgängligt, smidigt och lyxigt!

Foto: Scratch Nails

Svårslaget glow

Vidare möts du av Me Animas värld där harmoni och glow är A och O. De naturliga ansiktsoljorna stärker och skyddar din hud samtidigt som de låter den andas – allt man vill ha i sin hudvård.

Dessutom har du möjligheten att lära dig mer om Gua Sha-kristallens hemligheter – en skönhetsrutin som tillhör den gamla kinesiska skolan. Genom att massera ansiktet med stenen ökas cirkulationen och hyn upplevs både fastare och piggare.  

Väldoftande serum

Att du doftar gott mår både du och din omgivning bra av, så det är ditt ansvar att sprida en fräsch doft vart du än går. Låt en liten flaska med väldoftande torrolja från Evergetikon bli din räddare i nöden – välj mellan vanilj, fruktigt eller blommigt.

Glitterbonanza

För en ”final touch” bör du skrida vidare mot Ztirls hörna, där glittret glimmar och färgerna sprakar. Det naturliga glittret blandar du själv ut med en klick Aloe Vera, stryker på i ansiktet och blir plötsligt ditt festligaste jag.

Foto: Ztirl

Välkommen in till Christmas Lobby på Regeringsgatan 61 i Stockholm för ännu fler skönhetstips.