Medarbetarna på Lyko, med butik i Mood, vill styla ditt hår – så snabbt det går.

Det har nu gått fyra år sedan Lyko öppnade sin butik i Mood Stockholm. Målet inför öppnandet var att butiken i Mood Stockholm skulle ha en ny touch och skilja sig från andra hårdvårdsställen.

”Vår första butik i centrala Stockholm ser vi särskilt fram emot då den kommer att bjuda på helt nya sidor av Lyko”, sa Hanna Reventberg, marknadschef på Lyko, inför öppnandet.

Det som ska prägla Lyko är möjligheten att bli snygg på så kort tid som möjligt.

Lyko

Express är ordet

”Som en av Nordens ledande aktörer inom professionell hårvård och skönhet drivs vi av passionen för att erbjuda kundservice i världsklass och vår vision är att vara det självklara valet, i samtliga marknader där Lyko är verksamt”, har Hanna Reventberg också sagt.

Lyko kallar sitt koncept i gallerian för Lykos Beauty Express Bar. Dry styling quick fix tar 10–15 minuter. Dry styling quick fix deluxe tar 20 minuter och kan vara bra för den med lite längre hår. Det går naturligtvis också att få make up eller brynplock.

Besöket kan bokas direkt på Lykos hemsida för Mood Stockholm, och på hemsidan för Lyko självt går det också att handla skönhetsprodukter från företagets enorma lager i Vansbro i Dalarna.