Den lilla, men ack så viktiga, detaljen om julklappsinköpen är för många en stressutlösande aktivitet som kräver både tid och energi. Det vill The Lobby ändra på. Julklappsshopping ska vara harmoniskt och vackert, precis som julen i sig.

Christmas Lobby är tillbaka

Nedräkningen har börjat – december månad är kommen och det är dags att låta julstämningen frodas. Med tjugotvå dagar kvar till julafton finns det ännu gott om tid att planera julklapparna, pynta hemmet och andas in den rofyllda doften av jul.

För andra året i rad är Christmas Lobby tillbaka och The Lobby genomgår just nu en stor transformation i julens tecken. Den 4:e december slår Stockholms innerstads innovativa julmarknad upp portarna med allt som hör julen till.

Med bara två dagar kvar till den stora öppningen av Stockholms Citys trendigaste julmarknad är det hög tid att göra plats i kalendern för onsdagens event.  

Foto: Katriina Mäkinen

Christmas Lobby samlar, tillsammans med en mängd spännande varumärken, klappar och upplevelser under samma tak. Strosa runt bland nylanserade klädmärken, hållbara aktörer och handgjorda produkter som tillsammans gör inhandlingen av klapparna totalt smärtfri.

Med allt som hör julen till

Tanken är att erbjuda en komplett upplevelse som förvandlar julstöket till årets mysigaste punkt på att-göra-listan. I Christmas Lobby handlar du julklappar till nära och kära direkt från unika designers, samtidigt som du kan koppla av från stressen med en kopp kaffe.

Den stora öppningen av The Lobbys julmarknad sker klockan 17.00 onsdagen den 4:e december på Regeringsgatan 61. Välkommen in och låt dig inspireras av färgstark design och innovativa klappar från mer än 30 varumärken. Läs mer om lanseringseventet här.

Christmas Lobby – en enkel lösning på en svårknäckt nöt.