Inled din Black Friday på bästa sätt. Hos The Lobby bjuds det på frukost från klockan sju, så varför inte börja dagen med att botanisera bland våra varumärken och njuta av en god kopp kaffe.

På fredag 29 november kan du hitta speciellt utvalda julklappar från The Lobbys varumärken i lokalen på Regeringsgatan. Frukosten finns serverad från klockan sju, och flera specialerbjudanden från bland annat EQPE och TOKU.

EQPE är ett nytt skidmärke vars ambitiösa satsning MOOD District Magazine har skrivit om tidigare. På fredag kommer det gå att göra Black Friday-deals på deras läckra, minimalistiska skidglasögon och dessutom finns det en chans att du kan hitta några av deras jackor på rea. Företaget har redan smygstartat med reapriser på sin hemsida.

Dessa skidglasögon från EQPE finns att köpa med rabatt under Black Week. (Foto: EQPE).

Dessutom kommer du säkerligen kunna hitta julklappar till mamma, pappa, mormor och morfar i TOKUS sortiment. Kanske kan du till och med hitta något till lillasyster. TOKU tillverkar nämligen mystofflor, och säg vem som någonsin har blivit besviken över ett par härliga tofflor?

Dessutom säljer företaget skor och sandaler. På Black Friday kommer du kunna ta del av företagets långa estländska tradition av hemsydda kvalitetsprodukter.

TOKUS Bourdeaux-tofflor ligger på 390 kronor. (Foto: Toku)

När november har gått över i december kommer The Lobby förvandlas till en julig oas på Regeringsgatan, med events hela månaden.

Det hela startar med en invigning 4 december, med julfest och modevisning. Resten av månaden kommer du ta del av föreläsningar, matprovningar och författarsigneringar – och mycket mer.

Så kom förbi fredag 29:e och ta en kaffe så får du se vad som väntar för The Lobby inför julen!