I snart två år har The Lobby varit arenan för framtidens shoppingupplevelser och ett innovativt retailkoncept. Snart är det dags att vinka adjö till adressen på Regeringsgatan 61 för att påbörja nästa resa mot nya destinationer.

Två fartfyllda år

Den 5 april 2018 slog The Lobby upp portarna med visionen om att testa en modern form av handel och undersöka vad som förväntas av den på sikt – likt ett laboratorium för framtidens shopping.

Efter snart två år i labbet på Regeringsgatan 61 har lärdomarna blivit många och värdefulla insikter har fallit på plats.

Det har laborerats med olika varumärken och experimenterats med varierande evenemang. Hela 296 märken har gästat lokalerna och 293 varumärkesaktiveringar har hunnits med under resans gång.

I mitten av januari är det alltså dags för The Lobby att ta steget ut till den riktiga världen – med två års erfarenhet och kunskap i bagaget. Konceptet kommer att leva vidare i nya skepnader på andra handelsplatser och fortsätta utvecklas.

Foto: Beata Cervin

Föränderligt och flexiblelt

I ett pressmeddelande berättar Annelie Gullström, affärsutvecklingschef på AMF Fastigheter, hur The Lobby har bringat viktiga lärdomar som företaget bakom satsningen ser som en viktig komponent för framtiden:

”Styrkan i The Lobby är just föränderligheten som konceptet inhyser och tiden är nu mogen för att låta The Lobby ta nästa steg. Det gör vi dels för att kunna möta våra kunders behov av ökad flexibilitet ute på handelsplatserna, dels för att låta lärdomarna anta fysisk form utanför en testlabbsmiljö”.

Sista chansen

Än finns det tid att besöka The Lobby och de gästande varumärken som stannar tiden ut och erbjuder allt du kan önska. Allt från teknikjättar och modeskapare, såsom Samsung och Vesna W, till konst från Rififi Art och smink från HAVU Cosmetics.

Passa på att flanera bland färgstarkt mode från Masai, hållbara skor från TOKU och träningskläder från PowerWoman och EQPE. Inspireras av unik design från LUMINEA och SoffaDirekt samtidigt som du upptäcker Kivra och Storytel.

Även Botanium, MIOO, TREEM och Saint Rochés finns kvar i The Lobby på Regeringsgatan 61.

Foto: Beata Cervin