Årets julklapp är äntligen avslöjad och det råder stor förvirring. Här är fem alternativa kandidater som, enligt The Lobby, också passar fint under julgranen.

För trettioandra året i rad presenterar HUI årets julklapp som spegling av svenskarnas aktuella eller framtida konsumentbeteenden. Förra tog det återvunna plagget hem priset och i år utsågs mobilhållaren till årets klapp.

Eftersom mobillådan ännu inte hittat in i Christmas Lobby har vi samlat en handfull alternativa förslag till årets julklapp som garanterat blir en bra present att lägga under granen. Det bästa av allt? Du hittar alla i The Lobby som håller öppet alla dagar fram till jul.

Alternativa förslag till årets julklapp:

Tavelramen från framtiden

Meural är en digital canvas framtagen av det amerikanska Netgear och just nu finns det bara ett enda ställe i Sverige där du kan uppleva den – i The Lobby. Den digitala tavlan utvecklar och förvandlar konstvärlden till en helt ny upplevelse som berikar ditt hem och inspirerar dina gäster.   

Välj bland tusentals konstverk eller ladda upp dina egna bilder i appen som styr din Meural-tavla. På så sätt kan du skifta motiv varje dag med några få knapptryck. Tack vare den särskilt framtagna teknologin är färger, ljus och detaljer perfekt presenterade. Läs mer om Meural här.

Foto: Meural

Printer i miniatyr

Ge bort ett fotoalbum fullt av minnen till någon du tycker om. Med en miniskrivare från HP kan du enkelt skriva ut bilder och sätta ihop ett personligt album som garanterat uppskattas av de flesta. Vill du imponera extra mycket – ge bort den lilla skrivaren som ryms i fickan.

För att visa hur hög kvalitet HP:s miniprinter faktiskt ger, får du ett utskrivet julkort på dig och ditt sällskap när ni gör entré i The Lobby.

Inspirerande lektyr

För den hungrande bokslukaren har Christmas Lobby två spännande och nylanserade böcker att upptäcka – ”Keto-licious” av Hanna Gillving och ”How to FEEL fucking, freaking FABULOUS” av Malin Ehlin.

I ”Keto-licious” bjuder författaren på tips på hur du optimerar din hälsa och blir ditt bästa jag genom ketogen kost. Malin Ehlin, författaren bakom ”How to FEEL fucking, freaking FABULOUS”, fokuserar på att locka fram den kvinnliga styrkan och ser sin bok som en ”diamantbeströdd hand att hålla i när du försöker locka fram din inre gudinna”.

Smakrika snacks

För lakritsälskaren finns en värld av den utsökta roten att upptäcka i The Lobby. Missa inte heller när Lakritsbutiken bjuder in till lakritsprovning den 11:e december. Ytterligare en julklapp som smaklökarna älskar är te från London Tea Exchange, som också finns på plats i Christmas Lobby.

Foto: Lakritsbutiken