Många lovar sig själva att träna mer eller leva mer hållbart i det nya året. Inspiration är den bästa medicinen för att målen verkligen uppfylls.

Vi på redaktionen tycker att man ska påbörja träningslöftet med att ge sig ut i vinterns backar. Passar man samtidigt på att ha stilsäkra kläder kan det ge en extra skjuts till att verkligen ta tag i träningen.

PowerWoman har skidkläder i spännande mönster och företaget utlovar att produkterna är testade av skidproffs. Ett tips är att komplettera med ett par skidglasögon från Eqpe, som finns i flera olika modeller och färger.

Vi på redaktionen rekommenderar skidglasögon från Eqpe för skidbacken.

Har man i stället ett träningsmål som innefattar en cykel, och samtidigt en önskan om att leva hållbart, så stödjer cykelservicebolaget Mioo säkerligen det löftet. För en billig månatlig avgift så fixar Mioo allt från kedjebrott till nya däck och punkteringar. På så sätt blir det enkelt att hålla cykeln i trim, i stället för att slita och slänga.

Om kedjan hoppar ur kommer Mioo till undsättning. (Foto: Markus Spiske/Pixabay)

Men det går också att uppnå välmående genom att få utlopp för sin kreativitet. Med vasen Botanium går det att odla utan att ha gröna fingrar.

Krukan kräver ingen jord. Det är bara att sätta ner ett frö i odlingsmediumet, och koppla in krukan i ett vägguttag. Därefter sköter system sig självt. Då kan man enbart ägna sina kreativa tankar åt vilken växt eller mat man vill odla.

Krukan vattnar sig själv, och det tillkommer näring man kan lägga i för att växten ska må bra.

Botanium är en kruka som bevattnar sig själv.

Kom in till The Lobby för att veta mer!