Föreviga en bild genom tatuering i Stockholm

Har du en pälsad bästa vän vid din sida? En bästa vän du för alltid vill ska finnas kvar. Inte bara i hjärtat, utan även bildmässigt på din kropp. Gör en porträttatuering på ditt djur i Stockholm.

Tatueringar är nästan som en drog. Man är livrädd innan man gör sin första, hur ont kommer det göra? När första är gjord vill man bara ha mer. Trots att det gjorde ont så var det så värt det. På något sätt blev det en skön smärta av det. Såklart är det bästa av allt resultatet, och går man till en bra studio som Huckleberry Tattoo i Stockholm får man en tatuering av riktigt bra kvalitet. Man kan tatuera in det mesta man vill faktiskt. Det är inte ovanligt att man väljer att göra något på sitt djur. Det finns till och med de som tatuerar in aska från sitt kremerade djur. Vill man göra något sådant ska man prata ordentligt med sin tatuerare innan.

Vem målar upp din tatuering?

En sak väldigt många undrar, och även kan oroa sig, över är vem som målar upp tatueringen. Du behöver inte få den uppmålad tidigare. Tatueraren du anlitar kommer göra det åt dig. Du skickar vad du vill ha till tatueraren. Därefter gör hen en skiss på det. Du kommer få godkänna denna om du vill, annars så ändrar de den. En del tar handpenning för att göra detta. Så de inte sitter och skissar utan att få något för det.