Om oss

Sverige och övriga länder i västvärlden håller på att gräva en grop som kan bli svår att komma upp ur. Vi arbetar med stillasittande jobb och detta innebär att vi inte längre får den naturliga rörelse våra kroppar behöver. Utöver detta så äter vi sämre mat och blir fetare och fetare. Något som gör vi rent allmänt blir sjukare och där kostnaderna för sjukvård ökar. Man kan även se att stress idag är en folksjukdom och att fler och fler yngre drabbas av ren ångest och diagnostiseras med depressioner. Det är flera onda cirklar som vi måste bryta.

Vi vill dra vårt strå till stacken. Vårt mål med den här sidan är att få våra läsare att må bättre genom att ändra saker i vardagen. Vi vill att du ska känna lust för träning efter att ha läst tips på den här sidan. Vi vill att du ska hitta smarriga recept på lättlagad – och nyttig – mat att testa i hemmet. Vi vill att du ska inse att du måste ta hand om dig själv, slua jämföra dig med andra och unna dig att bara vara med jämna mellanrum. Att prioritera sig själv är något vi måste få göra i vissa lägen.

Vi kommer att ge tips om träning, råd om hur man kan implementera det i vardagen och visa olika former av motion som kan passa även för dig som kanske saknar vana. Vi kommer att ge råd om hur man ska agera för att hinna laga egen mat och ge tydliga exempel på enkla, billiga recept som alla gillar.

På den här sidan ska vi även se till skönheten. Alla människor är vackra på ett eget, unikt sätt. Vi vill hjälpa just dig att ta fram det vackra i dig! Välkommen.