Ansiktslyft i form av trådlyft i Stockholm

Vill du göra ett ansiktslyft utan att faktiskt göra en operation? Du slipper stora ingrepp om du istället gör ett trådlyft i Stockholm. Är du i en annan stad kan du även göra lyftet där.

Vill du få ett stramare ansikte och få huden att se lite yngre ut? Är du samtidigt livrädd för allt som har med operationer att göra? Att göra ett klassiskt ansiktslyft innebär nämligen en slags operation. Men det finns andra sätt att göra det på. Du kan istället göra ett trådlyft. Ett trådlyft är något helt annat. Det är inget stort ingrepp med kniv, utan det görs med nål och tråd. När man gör ett trådlyft riskerar man inte att få ärr, som vid klassiska ansiktslyft. Det går dessutom snabbt att göra och man har ofta ett resultat inom 60 minuter. Allt medan du ligger fullt vaken och är redo att fortsätta dagen.

Trådlyft i ansiktet

Undrar du hur det går till? Det är såklart inte vanlig nål och tråd man använder sig av. Med hjälp av en speciell tråd och nål så syr man upp huden. Tråden försvinner av sig själv efter ett tag, men har då redan hunnit lämna ett resultat. Resultatet ser man ofta direkt, men i vissa fall kommer det att bli tydligare efter hand. Man kan se lite svullen ut i ansiktet just efter ingreppet, men den svullnaden försvinner snart. Vill du göra ett trådlyft i Stockholm finns det flera bra kliniker att vända sig till.