Kombinera semestern i Turkiet med en hårtransplantation

Passa på att göra en hårtransplantationen om du är tunnhårig och samtidigt vill njuta av lite medelhavssol i Turkiet. Nere på kontinenten finns stora möjligheter för dig som vill ha mer hår.

Billiga drinkar på klubben. Salta bad och soliga stränder. Slöa dagar i poolen. Medelhavsmat och behagliga temperaturer hela året. Kanske till och med all inclusive. Det är vad många tänker på när man får höra om resplaner till Turkiet. Vad som kanske inte dyker upp i tankarna direkt är möjligheten att åka bort till Recep Tayyip Erdoğans land för att genomföra en hårtransplantation i Turkiet. Men ärligt talat, varför skulle det inte vara en bra idé? Hur många turkar med dåligt hårfäste kommer du egentligen på? Det kanske skulle vara den gamla VM-hjälten i fotboll Hasan Şaş. Han skulle behöva både ett och annat extra hårstrå på knoppen.

Hårtransplantation värdig en president

På tal om Erdoğan förresten. Hade inte även Turkiets egen president behövt en hårtransplantation? Han har visserligen en liten kalufs på huvudet, men det är ganska högt hårfäste på den där. Det känns väl lite som att han är en diplomatisk kris eller ett lyckat demonstrationsinitiativ från folket från att tappa det lilla hår han har kvar. Det hänger löst, precis som många hoppas på att hans ledarskap borde göra. Kanske borde han abdikera som ledare för Turkiet och göra någonting annat istället. Som att öppna en klinik för hårtransplantationer. Då kan han istället hjälpa andra människor i samma situation som honom.